Doblet mine testosteronnivå naturlig

Til slutt nådde vi det siste innlegget av testosteron Week og basert på kommentarer fra dere alle, er dette innlegget du mest frem til. I dag skal jeg fortelle deg hva jeg gjorde under min 90-dagers eksperiment å doble min totalt og fritt testosteron.

man testo

Jeg er redd jeg ikke har en super kul «hemmeligheter» å dele, og det finnes ingen enkle snarveier for å øke T. Hvis du har ventet noen magisk trylledrikk eller supplement eller merkelig kropp hakk umiddelbart og selvfølgelig vil øke T nivåer, det som følger er bundet til å mislykkes. Til tross for hva enkelte selskaper eller nettsteder kan fortelle deg, det er ingen enkel ting som vil øke testosteron  naturlig  på lang sikt.

T

Den unsexy sannheten er å øke T naturlig rett og slett et spørsmål om å gjøre noen langsiktige endringer i kosthold og livsstil. Som du kan se, hva jeg gjorde for å øke T er i stor grad et spørsmål om å spise bedre, trene smartere og få mer søvn. Det er ganske mye det. Men som med de fleste ting i livet, er djevelen i detaljene, så jeg vil dele med deg nøyaktig hva jeg gjorde og gi forskning som forklarer hvorfor de tingene som jeg bidro til å heve min testosteron.

Den gode nyheten her er at mens de tingene jeg anbefaler nedenfor vil øke T er deres effekt er neppe begrenset til testosteron. De vil kraftig forbedre din helse og velvære på samme tid.

Klar til å komme i gang?

obligatorisk Ansvarsfraskrivelse 

Selv om jeg har en ganske maskulin bart, jeg er ikke en lege eller en medisinsk ekspert. Jeg er en fyr med en jurist, han har aldri brukt som blogger om maskulinitet. Hva jeg skal dele bør ikke tas som en erstatning for kvalifiserte medisinske eksperter. Det er rett og slett min erfaring og synspunkter på emnet. Før du gjør endringer i livsstil eller kosthold, snakk med legen din eller helsepersonell. Vær smart.

Min 90-Day Testosteronbrist Experiment

La oss gjøre en rask oversikt over hva jeg delte i innledningen til denne serien. I august i fjor ble en tøff måned for meg, hovedsakelig på grunn av en stor og krevende prosjekter som vi var i midten av dette nettstedet. Jeg ble stresset og min sovende, sunn mat og mosjon regime hvert trinn. På slutten av måneden fikk jeg mine testosteronnivå testet og funnet i min totale T var 383 ng / dL og min gratis T var 7,2 pg / ml – om gjennomsnittet for en 85-100 år gammel mann.

Jeg begynte da en 90-dagers eksperiment for å se hvordan kosthold og livsstil endringer kan øke dette antallet.

Grunnen til at jeg begynte å eksperimentere på dette punktet er at jeg kjenner mange gutter som bor midt i august i fjor livsstil hele tiden, og jeg ønsket å se hva som ville skje med en «gjennomsnittlig» fyr som snudde ting rundt. Mens det var ingen «normal» tid i mitt liv som ville ha vært bedre for meg å starte testosteronmangel eksperiment . Mitt stressnivå og diett varierer i løpet av året uansett, så når som helst, vil være faktorer i min nåværende livsstil har påvirket resultatene. Jeg ønsket å starte på «ground zero».

90 dager senere

Etter 90 dager hadde jeg min testosteron testing. Min totale T hadde gått opp til 778 ng / dL og min gratis T hadde steget til 14,4 pg / ml. Jeg hadde doblet min testosteron.

Jeg vet at forsøket ikke bare gi meg tilbake til mine før august nivåer på grunn av det faktum at når jeg ble fortalt at den opprinnelige testen jeg tok noen ganger overvurderer dine T nivåer, jeg tok en mer nøyaktig test rundt fire måneder etter starten av forsøket ( jeg har fortsatt livsstil endringer som er gjort under rettssaken) og min totale T hadde gått opp igjen til 826,9 ng / dL.

Hvis du er frisk, noe som gjør de endringene jeg listen nedenfor vil trolig doble T nivåer. Men hvis du starter på ground zero, så bør du se ganske dramatiske resultater.

Ok, med det alle ut av veien, la oss snakke om akkurat hva jeg gjorde for å doble mine T nivåer i 90 dager.

Hvordan øke testosteron naturlig

 1. Spis et velbalansert kosthold. Sett fokus på mat med høyt mettet fett som smør, kokosolje, egg.
 2. Supplere med vitamin D3, fiskeolje, myseprotein, og magnesium.
 3. Training. Med en vekt på vekttrening og HIIT cardio.
 4. Ikke overtrain! 
 5. Mer og bedre søvn.
 6. Håndtere stress.
 7. Unngå xenoestrogens og andre T-Senking Chemicals.
 8. Ha mer sex.
 9. Ta kald dusj (kanskje).

Kosthold

Vårt kosthold spiller en stor rolle i vår produksjon av testosteron. Våre kjertler trenger visse mineraler – som sink og magnesium – for å få testosteron produksjonen i gang og våre Leydigcellene trenger kolesterol for å lage testosteron. Visse matvarer – som brokkoli, blomkål og kål – kan bidra til å øke T nivåer ved å fjerne østrogen i kroppen vår som senker vår T.

Den største endringen jeg har gjort mitt kosthold var å øke min fett og kolesterol. Det er en grunn til at gamle skolen sterke menn ville drikke rå egg – studier har antydet at høyere fett og kolesterol forbruk fører til økte nivåer av total T ; menn som spiser lav-fett dietter vanligvis har redusert testosteronnivå . Det legges vekt på å øke fett og kolesterol forbruk betydde at jeg måtte spise som Ron Swanson i tre måneder – bacon og egg og biff var ganske mye fast innslag i kostholdet mitt.

Men du kan spørre: «Er det kolesterol dårlig for deg? Ikke at årsaken hjertesykdom? »

Det er komplisert.

Jeg har ikke nok tid eller plass til å dekke alle detaljene av kolesterol i dette, men samlet, viser forskning at populære oppfatninger om kolesterol er ikke helt nøyaktig, og det offentlige bør ikke være så redd for dette molekylet som det er.

Hvis du er interessert i å lære mer om myter og fordelene av kolesterol, jeg anbefaler å lese disse dyp, velskrevet og godt undersøkt artikler om Mark Daily Apple:

 • The Definitive Guide to Kolesterol
 • The Straight Dope på kolesterol del 1
 • The Straight Dope på kolesterol del 2

For de som er interessert, på slutten av denne delen, jeg dele min kolesterol og triglyserider etter mer enn fire måneder ved å spise store mengder av bacon, egg, kjøtt og nøtter.

Nå her er en oversikt over hva jeg spiste på hvert måltid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *