Erfaringer – Testomax, virker det?

Så Testomax virker det?

Testomax virker det ?? Den inneholder sink, magnesium, vitamin B6 og Fenugreek. Her får du forklaringen på hva dette hjelper kroppen med og hvilke fordeler du får ut av det! Bare naturlig innhold! Testomax har blitt omdøpt til Maxulin!

Testomax (nu Maxulin) – anbefalt supplerer andre året på rad!

✅ 50% RABATT - Halv pris gjennom Testosterontilskudd.com

Gjør som andre norske menn og prøv det – 9 av 10 anbefaler produktet til andre menn!

50% rabatt via testosterontilskudd.com!maxulin

 

  • Halv pris på første forsendelse – Betal kun 194,50 for 2 måneders forbruk (ord. pris 438)
  • Ingen bindingstid
  • Ingen oppsigelsestid
  • Levert rett hjem!

BESTILL – TIL HALV PRIS!

tilskudd facebook 2

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjernerstjerner

      

Les vår anmeldelse av Maxulin!

 

Vurdering fra facebook

 


Sink

Men vi trenger sink i små mengder hver dag for å opprettholde helse og utføre viktige funksjoner hver dag. Sink fordeler kroppen på mange måter: hjelper med hormonproduksjon, vekst og vedlikehold; forbedrer immunforsvaret og hjelper fordøyelsen.

Sink har også fordelen av dens evne til å virke som et anti-inflammatorisk middel, fordi sink kan ha betydelige terapeutiske fordeler til en rekke vanlige, kroniske sykdommer slik som bekjempelse av kreft eller omvendt hjertesykdom.

Sink er faktisk finnes i alle kroppens vev og er nødvendig for sunn celledeling. Det fungerer som en antioksidant i kroppen bekjempe frie radikaler og forsinke aldringsprosessen. Sink har også stor innflytelse på hormonbalansen, så derfor kan selv en liten sinkmangel føre til en økt risiko for infertilitet eller diabetes.


Magnesium

De fleste menn vet at noen mineraler og næringsstoffer kan påvirke testosteronnivå. For eksempel har jeg dekke forskning som viser til rette sinkmangel kan øke testosteron svært raskt. Sink påvirker bokstavelig talt hundrevis av enzymer og kan påvirke det viktige enzymet aromatase, som omdanner testosteron til østradiol.

Men hva med magnesium? Siden det også påvirker bokstavelig talt hundrevis av metabolske veier i kroppen, kan det på ingen måte gi samme effekt? For å besvare dette spørsmålet, må vi diskutere en annen viktig protein i plasma som heter SHBG.

Dette bindende protein «låser» testosteron og deaktiverer den effektivt fra å gjøre noe i vev og reseptorer. Et annet protein, albumin binder også til din dyrebare testosteron, men mye mer løst.


Vitamin B6 og testosteron booster

Når du pakke på muskel og bygge opp din testosteronnivå, er det ikke om å løfte tunge og protein shakes. Det handler også om å ha en solid ernæringsmessig profil, og snur kroppen med alt den trenger for å vokse – og en god måte å gjøre det på er å supplere vitamin B6.

Også kjent som pyridoksin, ikke bare vitamin B6 favoriserer testosteron nivåer, men kan også redusere produksjonen av det kvinnelige hormonet østrogen i kroppen.

Regelmessige testosteron booster og tilskudd av vitaminer støtter ikke bare hormonene dine, det hjelper også kroppen generelt, for å fremme helsen til øynene, hår, hud og lever.


Bukkehornkløver

Fenugreek øker ikke testosteronnivå og bør tas i doser på 500-600mg per dag for å være sikker, men likevel effektiv. Også anvendes i forskjellige kulturer matlaging for å oppnå forskjellige effekter.  

Imidlertid vil det være mest effektivt med andre tilskudd så som magnesium og sink. Jeg anbefaler å ta naturlige testosteron kosttilskudd, som alle disse komponentene er allerede blandet sammen i en formel for deg, så du kan bare ta det hele i en pille. Så Testomax virker det?

andre tilskudd som testomax

Fungerer Testomax?

Svar : Ja, det hjelper kroppen å opprettholde en normal kroppsfunksjon og sikrer at du bruker disse viktige næringsstoffer og mineraler som er nevnt ovenfor!


Hvorfor ønsker du testosteron og kosttilskudd som Testomax / Maxulin?

Testosteron er merket for alle mannlige. Det er ikke rart at dette hormonet forvandler hårløse prepubertiska gutter virile, kjønnsmodne hann med en dyp stemme og skjeggvekst. Hvis du ønsker maksimal muskelvekst? Da bør du etterstrebe en optimal testosteron balanse. Testomax virker det?

Menn hovedkontor i muskelmasse enn kvinner skyldes testosteron gjennom Testomax . For å oppnå de ønskede effektene av vekt trening testosteron spiller en viktig rolle siden det fremmer proteinsyntesen i musklene og hemmer muskelskade.

Nivået av testosteron er individuelt betinget, og det varierer med tid på døgnet og dag for dag. Alder er en viktig faktor i nivået av testosteron, som vil være de beste tjue år, og vil velte over i nedoverbakke fra 30 år.

Den aldersrelatert testosteron kurve kan ikke hjelpe deg, men du kan finne din testosteron potensial gjennom andre kanaler. Det er mange faktorer som påvirker testosteronnivå. Her vil vi gå gjennom 11 måter du kan øke testosteronnivået NATURLIG .

testosteronnivået


1. Tog tungt og hardt

Hard styrketrening kan øke testosteron nivåer med opptil 38,4% av unge menn. Anbefales vanligvis tunge styrke sesjoner som muliggjør store muskelgrupper (det vil si basis øvelser) ovennevnte oppgaver som isolerer små individuelle muskler maksimal stimulering av testosteron sekresjon. Knebøy gir en sterkere anabole effekt enn for eksempel underarm krøller. Den akutte effekten av trening på testosteronnivåene varer i 2 timer og avhenger blant annet av den intensitet og volum.


2. Er du overvektig? Da bør du vurdere å vekttap

Kroppen din kan faktisk konvertere testosteron til østrogen! Hvis du er overvektig, et vekttap øke testosteronnivå. Overdreven kg vil redusere testosteron produksjonen av testosteron, og lavt testosteronnivå kan øke magefot.

Du kan bryte denne onde sirkelen ved å miste vekt. Hvis du velger vann som tørste bokser med brus og andre friske drinker, vil du være godt på vei! Hvis du reduserer de flytende kalorier, vil du oppleve en større tap enn om du redusere tilsvarende fra mat. En god regel er å spise kalorier, ikke drikker dem. Hvis vekttap har stagnert? Finn ut hvorfor her.


3. Sjekk ut fettfattige dietter

Hvor mye fett du spiser kan påvirke testosteronnivå. 2 måneders lavt fettinnhold (fett som står for 15% av energitilførselen) er tilstrekkelig til å redusere testosteron med 12%. Både mengde og type av fatty materiale, og det virker som de mettede og enumettede er mest gunstig for testosteron. Mettet fett som finnes i kokos, kjøtt, eggeplommer og meieriprodukter. Avokado, nøtter og oliven er eksempler på ressurser monoättat fett.


4. Drikk mindre soda og skjæresukkerinntak

Brus, som fører til høyt blodsukker som kan redusere testosteron med 25% (7). Den negative effekten av sukker på testosteron som varer over 2 timer og kan faktisk slippe testosteron til et nivå definert som hypogonadal (klinisk lavt testosteron). Er du noen som skiver sukkerrike brus om dagen? Studien er nevnt her ga fagene vann med 75g sukker tilsvarer to store glass med cola. Testomax virker det? Finn ut hva andre negative effekter sukker har på helsen din her.


5. Spis rødt kjøtt, mørk sjokolade og østers

Sink er viktig for produksjonen av testosteron, og da er det ikke rart at lavt inntak reduserer testosteronnivå (8). I dag sinkmangel sjelden i Norge, men av en ensidig og usunt kosthold kan ikke utelukke en suboptimal inntak. Hvis du ønsker å være på den sikre siden, rå østers, den beste kilden til naturen som inneholder 42 mg per 100 g. Til sammenligning anbefaler et daglig inntak på 9 mg (menn 18 år +). Hvis ideen om rå østers ikke kile smaksløkene, rødt kjøtt, kakao, brussel, sesamfrø, cashewnøtter og villris eksempler på andre gode kilder. Testomax virker det?


6. Ta et rop eller en tur til sør

Konsentrasjonen av vitamin D i blodet er positivt korrelert med testosteron. Hvis du øker nivået av vitamin D kan øke testosteronnivå. Når huden utsettes for sollys, for kroppen din å produsere vitamin D, og ​​er uten tvil den mest effektive måten å øke vitamin D-nivåer.

Om vinteren, tran, en utmerket kilde til vitamin sol med totalt 90 mikrogram per 100 g (den anbefalte daglige dose for voksne er 10 mikrogram). Det er best å spise torskelever i form av en kran. Ellers laks og annen fet fisk og hovne feber gode kilder. Eller hva med en sørlige byen for å forsterke D-lag? Et ord av advarsel, ikke gå helt bananas med vitamin D-tilskudd. For høye nivåer av vitamin D arbeider giftige, og det kan paradoksalt øke risikoen for hypogonadisme (lavt testosteronproduksjon).


7. Redusere stress

Hvis du er en stresset person, vil denne delen øke kortisolnivået (stresshormon) enda mer. Noe som er svært uheldig med tanke på at kortisol hemmer testosteron produksjonen. Det virker som stress kan også blokkere effekten av testosteron. Testomax virker det?

Kronisk stress kan dermed ha en negativ effekt på testosteron i lang tid. Det er, heldigvis, mer effektive strategier for å redusere stress, for eksempel meditasjon, yoga, praktisering av mindfulness og latter for å nevne noen.
Yoga, kanskje ikke så feminin ennå …


8. Ikke la denne kvelden surfing søvn

Når du sjekker Facebook eller surfe på mobil / tablet eksponering mot det blå lyset som viser mest effektive til å hemme melatonin, et hormon som regulerer søvn. Lyset fra skjermen, og dermed forstyrre den interne klokken og forkorte natts søvn.

Dette er uheldig fordi konsentrasjonen av testosteron i blodet begynner å stige som du sovner og når topp etter ca 3 timer med uavbrutt søvn.

Den forhøyede testosteronkonsentrasjonen holdes stabil for resten av søvnen din. I våken testosteronnivået høyest om morgenen og synker gradvis i løpet av dagen. Så lite som en uke med forkortet søvn (5 timer) redusert testosteronnivå i løpet av dagen med 10-15% hos unge friske menn. Hvor lenge har du sove om natten?
Tilstrekkelig søvn også bidrar til å redusere stress.

Konklusjonen så langt – mer om «Testomax virker det?»

Testomax virker det? Det kommer neppe som et sjokk å trene, sunnere matvaner, mindre stress, nok søvn og redusere fedme optimaliserer kroppens testosteron produksjonen. Tilnærminger så langt vist seg å kreve noen endringer i livsstil. Hvis det er noe du ikke bryr deg og ønsker noen lat, enkel og rask måte å gi et løft testosteron, sjekk de neste tre plassene på listen.


9. Stå som Superman og sitte som en sjef

Vi kommuniserer ikke-verbalt gjennom vårt kroppsspråk. Det er noe de fleste vet, men visste du at kroppen din kan påvirke hormonene dine? Hvis man bruker et legeme utgjøres som signaliserte kraft, dominans og sikkerhet kan faktisk akutte økning testosteronnivåer med 20% og reduserer stress hormon kortisol.

Stå som Superman:
Stå skulder bredde med bena. Rett ryggen og presse ut brystet. Løft haken litt og hold hendene på hoftene med albuene sidelengs.

Seating som leder:
Len deg tilbake i stolen med hendene foldet bak hodet og bena plantet på bordet (eller spredt på gulvet).

Best av alt, det tar bare to minutter før den hormonelle effekten av kroppens posisjon trer i kraft.


10. Konverter til en dame

15 minutters samtale med en attraktiv kvinne kan øke testosteronnivå hos heterofile menn. Rekruttere en venn som treningspartner for testosteron forbedring av opplæringen. Er du i humør for treningsglade venninner? Ikke bekymre deg, det neste sjekkpunkt.


11. Lag en liten video

4 minutter og seksuell film kan øke testosteronnivåer og forbedre ytelsen til knebøy (3RM). For å se videoen av en slik art er ikke i tråd med den sosiale norm for akseptabel atferd på knästället. Heldigvis, aggressiv eller trening inspirert videosnutter også gjøre susen. Hva tror du nå, Testomax virker det?

 


Endelig konklusjon

Testomax virker det? Metodene i listen, betyr artikkelen ikke gir suprafysiologiske nivåer av muskelbyggende hormonet testosteron, men sannsynligvis vil optimalisere din naturlige testosteron nivåer.

Man få en smak av alle de positive effekter, slik som økt energinivå, bedre humør, økt muskelmasse, mindre fettmasse, sterkere bein, og øket libido, uten noen negative bivirkninger, slik som nyre testikkelfunksjon- og størrelse, gynekomasti (aka mann bryster) og leverfunksjon.