Kjøp testosteron

Klargjort for å kjøp testosteron i norge?

Du vil kanskje øke resultatene dine i treningsstudioet, eller bare føle deg lavt testosteron? For de som ønsker å kjøp testosteron i Norge, anbefaler vi det naturlige og juridiske testosteron tilskudd, Maxulin.

 


✅ 50% RABATT - Halv pris gjennom Testosterontilskudd.com

9 av 10 anbefaler produktet til andre menn!

50% rabatt nå!

Nå bare for 194,50 kr for 2 måneders forbruk (ord. pris 438)

Maxulin testosteron tilskudd

– Ingen bindingstid

– Ingen oppsigelsestid

– Levert rett hjem!

– Ny kraft og energi

– Forbedret fysikk

– Mer lyst

 

BESTILL – TIL HALV PRIS!

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjernerstjerner 

Les vår anmeldelse av Maxulin!

 


 

Populær tilskudd – Allerede over 21.000 kunder!

50% rabatt nå!

Nå for 137kr

man up tilskudd

– Ingen bindingstid

– Ingen oppsigelsestid

– Leveres direkte til din postkasse!

– Ny kraft, energi og lyst

– Få tilbake maskuliniteten

– Mange viktige vitaminer og mineraler

 

BESTILL NÅ TIL HALV PRIS ➜

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjerner

 


Risiko hvis du vil kjøpe ren testosteron

Rekord-brede menn vender seg til substitusjonsbehandling med testosteron for å øke energinivå, muskelmasse og kjøreforbruk. Farmasøytiske selskaper som produserer testosteronmedikamenter som Androgel, fremmer sterkt deres produkter som gir en bedre livskvalitet for menn, og det er ikke uvanlig for flere TV-annonser i fotballkamper for å vise annonser rettet mot menn (mer vanligvis i utlandet).

Virkeligheten er at testosteronbehandling kan forårsake en rekke komplikasjoner som kanskje ikke er verdt fordelene.

 

ZMA – en av de beste tilleggene du kan ta!

Hvis du tenker å øke ytelsen i gym, her er et godt supplement til trygt gjøre det uten å kjøp testosteron i norge! (Det virker like bra på alle menn om du trener eller ikke og naturlig øker testosteron i kroppen din!)

ZMA er en synergistisk blanding av to mineraler, sink og magnesium, og vitamin, vitamin B6 eller pyridoksin. Alle tre av disse forbindelsene er ekstremt viktige i biologiske prosesser. USDA studier har vist at mindre enn 70% av mennene får nok sink, og mindre enn 40% får nok magnesium.

Det har også vist seg at økt trening kan føre til tap av vitaminer og mineraler. Sink er spesielt viktig fra et bodybuilding standpunkt på grunn av sin rolle i produksjonen av testosteron (som fungerer like godt på dem som ikke trener!). Den gamle historien om østers er et afrodisiakum er sannsynligvis knyttet til det faktum at de er høye i sink.

Lavt nivå av sink og magnesium har en sterk negativ effekt på muskelvekst. Så det er åpenbart at folk trenger disse mineraler og vitaminer. Det som gjør ZMA forskjellig er formen av sink, og forholdet der det kombineres med magnesium og pyridoksin.

En ny studie viste at sink i form av monomethionine aspartat i kombinasjon med magnesium aspartat og vitamin B-6 (pyridoxin) når gitt til idrettsutøvere resulterte i 43,7% høyere testosteronnivåer og 25% høyere IGF-1-nivå.

Hva dette betyr er at du tar dette tillegget for en periode på åtte uker ga pasientene høyere testosteronnivå og større styrke gevinster enn de som ikke tar ZMA.

ZMA er veldig bra, men jeg vil også foreslå et bedre naturlig testosteron tillegg som på mange måter ligner ZMA. Den inneholder også Fenugreek, som bare gjør Maxulin til et ganske unikt testosteron tilskudd. Det er helt naturlig og krever ingen resept, kan du trygt og sikkert i forbindelse med trening eller for å få en bedre trivsel i hverdagen!

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

Kjøp testosteron injeksjoner vs naturlige testosteron kosttilskudd

Ikke vær bekymret for farlige bivirkninger og slipp dyre injeksjoner av rent testosteron. Kjøp testosteron i Norge i ren form har mange ulemper og få fordeler. I stedet, se etter et testosterontilskudd, og bare med NATURAL ingredienser, kan du føle deg trygg!

 

kjøpe testosteron

Ren testosteron bivirkninger:

Farlig, ulovlig, kvalme eller oppkast, endringer i hudfarge, impotens, utløsende problemer, reduserte mengder spermier, nedsatt testikkelstørrelse, smertefull eller alvorlig vannlating, kortpustethet (selv med mild belastning), brystsmerter eller trykk, smerte som sprer seg til kjeven eller tetthet i brystet, plutselig hoste, hvesenhet, rask pust, blodpropp i bena, varme eller rødhet i ett eller begge ben, høyt nivå av kalsium i blodet, magesmerter, forstoppelse, økt tørst eller vannlating, plutselig muskelsmerte eller svakhet, ledsmerter, forvirring.

Rastløshet, leverproblemer, kløe, tap av appetitt, mørk urin og gulsott (guling av huden eller øynene), etc.

                                                         

 

 

kjøp testosteron i Norge

Naturlige testosteron tilskudd fordeler:

  • Billig
  • Juridisk og reseptfri gratis
  • Bare naturlig innhold
  • Piggs opp og holder energien jevnere
  • Bedre humør
  • Mer energi på treningsstudioet og bedre resultater!
  • Enkel å bruke (bare for tabletter)
  • Frigjør bekymringen for bivirkninger!

 

 
 
 

Kjøp testosteron i Norge, kosttilskudd med NATURLIG innhold er den riktige måten!

(Vi vil påminn deg om at testosterontilskuddene vi anbefaler og lister her på nettstedet, vil alltid være trygt å ta – de har bare naturlig innhold og kan ikke sammenlignes med et risikabelt rent testosterontilskudd i form av flekker eller injeksjoner!)


 

Testosteroninjeksjoner og hjerteinfarkt

Denne teksten er ikke ment å skremme deg, men for å informere dem om de farer som faktisk finnes på ulovlige testosteron tilskudd i form av blant annet injeksjoner.

Flere studier har dokumentert flere mulige farer for menn som tar rene testosteronoppdrivende stoffer. Disse stoffene er forbundet med flere hjerteproblemer, inkludert hjerteinfarkt. En av de siste studiene, publisert 29 januar 2014 i PLoS One journal, fant at menn som er eldre enn 65 og yngre menn med diagnosen hjertesykdom hadde dobbelt så stor risiko for å lide et hjerteinfarkt etter de første 90 dagene av testosteronbehandling i form av ren testosteroninjeksjon.

Studien omfattet ca 56 000 pasienter og ble utført av National Cancer Institute og UCLA. Forskere sammenlignet data fra pasienter før og etter mottak av deres første testosteronrecept. Denne studien i 2014 var ikke den første til å heve røde flagg av hjerte trusler forbundet med testosteron injeksjoner.

I 2010 og 2013, forskere gjennomført to studier publisert i The New England Journal of Medicine (NEJM) og Journal of American Medical Association (JAMA), henholdsvis. Disse studiene involverte mennene som var skrøpelig eller eldre mennesker og funnet at disse mennene var mer sannsynlig å lide mer hjerte «hendelser», inkludert hjerteinfarkt. Faktisk, under NEJM-studien, sa en mann og etterforsker at det var sannsynlig et hjerteinfarkt forårsaket av testosteron injeksjonsbruk. (Kjøp testosteron i Norge for kroppsbygging, dvs. testosteroninjeksjoner kan føre til det samme.)

Risikoen for slag, mini slag og blodpropp

Ifølge resultatene i NEJM og JAMA-studier økte testosteron gelene også risikoen for slag – også kalt cerebrovaskulær ulykke eller CVA. Menn som tok testosteron medisiner var 30 prosent mer sannsynlig å lide av stroke. Noen menn som deltok i studien måtte gjennomgå «akutte arterie-clearing» -prosedyrer, rapporterte Los Angeles Times. Menn som bruker testosteron har også lidd av mini-slag, også kalt forbigående iskemisk angrep eller TIA.

Mini slag oppstår når blodstrømmen til hjernen er stoppet i en kort periode. Omtrent en tredjedel av de som har mini-slag, er i ferd med å få full slag i løpet av et år. En av grunnene til at menn som bruker rene testosteron-tumorer, har slag og mini-slag kan være det faktum at testosteronbehandlingsmedikamenter fører til at blodceller øker i størrelse. Dette får blodet til å tykke og øker risikoen for blodpropper, noe som kan føre til slag.

Prostatakreft

Ikke bare kan testosteronbehandlingsmedisiner påvirke hjertet, men de er også knyttet til en mulig økning i risikoen for prostatakreft. En av grunnene til dette er en økning i testosteronnivå.

En studie ledet av Dr. Terrence Shaneyfelt involvere menn som fikk testosteronbehandling injeksjoner fant at det var en to-gangers økning i risikoen for prostatakreft hos menn hvis testosteronnivået var høyere enn normalt.

Studien ble utført av Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard. En annen studie undersøkte rekorder for seks urologipraksis. Menn involvert var substitusjonsbehandling med testosteron for seksuell dysfunksjon eller «foryngelse». I denne studien ble en rekke menn diagnostisert med prostatakreft etter at testosteronbehandling ble startet, noen innen to år etter at behandlingen ble startet.

Mange forskere er enige om at flere studier er nødvendig om forholdet mellom testosteronbehandling og prostatakreft. Menn som gjennomgår substitusjonsbehandling med testosteroninjeksjoner eller menn som ønsker å kjøp testosteron injeksjoner, bør overvåkes av leger for å sikre at prostatakreft ikke utvikler seg. Menn som har en historie med prostata sykdom, bør ikke kjøp testosteron i Norge og bruke testosteronprodukter.

Andre testosteronbehandling bivirkninger

Hjerteproblemer er ikke de eneste bivirkningene som er forbundet med testosteronbehandling. Andre helseproblemer forbundet med testosteronbehandling varierer fra søvnapné til prostatakreft.

Søvnapnø, studier viser at testosteronbehandling kan forverre obstruktiv søvnapné (OSA). OSA er en tilstand hvor luftstrømmen stanser eller reduseres under søvn på grunn av blokkerte eller reduserte luftveier. Det kan føre til slag, atrieflimmer og kardiovaskulær sykdom, en tilstand der ikke nok blod strømmer til hjertet. Legene anbefaler behandling OSA før testosteronbehandling.

Kjøp testosteron injeksjoner er bare lovlig og sikker hvis legen din anbefalte det og gitt deg resept!

En annen bivirkning av testosteronbehandling er polycytemi, en tilstand som er preget av forhøyede nivåer av røde blodlegemer. Når for mange røde blodceller blir produsert av benmargen, får blodet til å tykke og øker risikoen for blodpropp, noe som kan føre til slag.

Hormonforstyrrelser, Testosteronbehandling kan gni balansen mellom hormoner i kroppen. Dette kan forårsake forstørrelse av mannlige bryster, hudirritasjoner, akne, fet hud og endringer i hårmønster og vekst. Testiklene kan også krympe, og det er en risiko for infertilitet som er irreversibel.

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

Fare for kvinner, barn og kjæledyr

Kjøp testosteron i Norge og injeksjoner eller utøve testosteronbehandling på egen hånd for menn kan være farlig selv for kvinner og barn hvis de kommer i kontakt med stoffet ved å berøre mannenes hud. Dette skjer vanligvis når menn bruker testosteron gel og applikasjonsstedet er eksponert.

De som kommer i kontakt med applikasjonsstedet, er i fare for å utvikle bivirkninger. Kvinner kan oppleve akne eller hårvekst, og hvis de er gravid, kan det ufødte barnet bli skadet. I 2009 utstedte FDA en advarsel om bivirkninger hos barn utsatt for testosteron geler gjennom kontakt med applikasjonssteder.

Symptomer inkluderte unormale hovedgenitaler (penis og klitoris), avansert legalder, tidlig pubertet og aggressiv oppførsel. Unge gutter kan også utvikle forstørrede bryster. En lege bør kontaktes umiddelbart hvis disse symptomene oppstår. Hvis du har tenkt å Kjøp testosteron i Norge og injeksjoner, tenk på alle rundt deg som også er berørt! Selv kjæledyr utsatt for ren testosteron kan bli voldelig og aggressiv.

 

BEDRE LØSNINGER MEN KJØP TESTOSTERON INJECTIONS!

Kjøp testosteron i Norge? Naturlige kosttilskudd for å øke testosteron!

Her er en skummelt tanke: Du kan være mindre av en mann enn faren din var, i det minste hormonal. En studie i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism viste at gjennomsnittlig testosteronnivå var høyere hos menn av samme alder på 1980-tallet enn de var i det 21. århundre (på grunn av forskere som spekulerer, høyere overvektsvekst og bredere bruk av rusmidler i i disse dager).

Lavt testosteron er assosiert med nedsatt kjønn og mindre muskelmasse, og en ny studie viser også at lavere nivåer av testosteron kan øke risikoen for depresjon. Heldigvis øker styrketrening testosteron, og å leve med en sunn livsstil går også langt i retning av å holde nivået ditt i toppen. Men det er noen veldig naturlige emner som kan hjelpe også. Kjøp testosteron i Norge, kosttilskudd med naturlig innhold er god hjelp!

 

Bukkehornkløver

Denne urten, som ble brukt i århundrer i mat, til og med poultices, ble rapportert i International Journal of Sport diett og treningsmetabolismen har redusert kroppsfett og forbedret total testosteronnivå sammenlignet med placebo i en dobbelblind studie.

Bokkløver kan også være nyttig hvis du føler at kjønnsdriften din er i tilbakegang, da andre studier har funnet at det kan øke libido. Du kan få det i karriretter (brukes til å smake dem) og te, eller som et supplement i TestroVax, fra Novex Biotech, som lover å øke testosteronnivåene 42% på 12 dager. 

 

Ingefær

Du vet at denne roten er best som krydder som kommer på siden av en tallerken sushi (en som ikke gjør nesen din brennende), men helsemessige fordeler er sterkere enn du noen gang trodde. Ingefær har vist seg å bekjempe kvalme, betennelse og til og med kreft; og ifølge en studie fra 2012 i Tikrit Medical Journal, kan den forbedre testosteron og spermekvalitet betydelig hos infertile menn. Riv noen til en stek, eller få en konsentrert dose ingefær og andre T-vennlige forbindelser i A-HD Elite fra BPI Sports.

 

Tribulus terrestris

Det høres ut som en skapning fra Jurassic World, men denne planten er verdt å lære å uttale, spesielt hvis du ikke har hatt godt sex siden dinosaurerne styrte på jorden. En studie av 2012 viste at forbruk av seks gram tribulusrot i 60 dager forbedret ereksjon og hyppighet av kjønn hos menn med lavt sæddann. Det reduserte også seksuell tretthet. I tillegg hoppet testosteronet med en hel 16%. Den «trib», som den kalles, er klebrig og bitter, så legger til et tillegg til å konsumere det. EPiQ Quad Test inneholder Tribulus terrestris.

 

Sink

Det øker testosteronnivået hos friske menn, hvis de er utarmet på mineralet.

Hver mann interessert i naturlig hormonoptimalisering bør være oppmerksom på sink. Det er det viktigste mineralet i det endokrine systemet. Korrigere mikronæringsstoffer er en av de viktigste faktorene i sunn naturlig testosteronproduksjon, og sink skjer bare for å være en av de viktigste mineralene for å sikre at du får mye. Etter min mening, hvis du ikke spiser mye østers og kjøtt hver dag, vil sinktilskudd være et gyldig alternativ, og fordi mineral er tapt gjennom svette, bør folk som trener, være ekstra forsiktig med å holde sine sinknivåer toppet opp …

 

Magnesium

Flere studier på menn har vist at magnesium er positivt i sammenheng med total testosteron. Dessverre er mangel på magnesium vanlig at folk generelt ikke får nok av det fra matkilder. Hva magnesium gjør er å øke biotilgjengeligheten av testosteron.

 

Omega 3

Fett er viktige byggesteiner i produksjon av hormoner. En stor del av hormoner er sammensatt av aminosyrer, fett og kolesterol. Alle senkende viktige fettstoffer kan ha en negativ effekt på hormonnivået i kroppen. Mange fett er lett tilgjengelig i et tradisjonelt kosthold. Men enkelte typer, som essensielle fettstoffer, kan bare være i spesielle matkilder. Fiskeolje kosttilskudd, for eksempel, er gode kilder til omega-3, en essensiell fettsyre.