Øke testosteron naturlig

Hvordan øke testosteron naturlig med kosttilskudd, kosthold og mosjon

fit man

Øke testosteron naturlig! Liker det eller ikke, men testosteron er faktisk litt av et grunnlag for din eksistens. Det bidrar til å bygge muskler, påvirker kjønnsdriften, benstyrken, hjertet ditt og ditt minne.

 

 

✅ 50% RABATT - Halv pris gjennom Testosterontilskudd.com

Gjør som andre norske menn og prøv det – 9 av 10 anbefaler produktet til andre menn!

50% rabatt via testosterontilskudd.com!maxulin

 

 • Halv pris på første forsendelse – Betal kun 194,50 for 2 måneders forbruk (ord. pris 438)
 • Ingen bindingstid
 • Ingen oppsigelsestid
 • Levert rett hjem!

BESTILL – TIL HALV PRIS!

tilskudd facebook 2

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjernerstjerner

      

Les vår anmeldelse av Maxulin!

 

Vurdering fra facebook

 


Så det lønner seg å gi kroppen din litt oppmerksomhet nå og da.
Men for mange middelaldrende menn er en noen oppmerksomhet og bruk av testosteron kosttilskudd er nødvendig. Invester i disse praktiske testosteron tips for å øke testosteron naturlig og få en bedre kropp og bedre deg! Les mer om testosteron tilskudd.

Øke testosteron naturlig videre med testosteron tilskudd

De viktigste fordelene med testosterontilskudd er å kunne stå opp om morgenen og vite at du kan gjøre alle dine aktiviteter på dagen uten problemer, og med energi over.

 

öka testosteron golf motion

Når du blir eldre, kan disse forventningene virke vanskeligere å oppnå. Det er der testosteron tilskudd kommer inn i bildet.

Du vil bli stadig mer klar over den viktige fordelen med testosteron tilskudd forbundet med trening.

Som du sikkert vet nå, er testosteron en viktig del av menns mentale og fysiske helse. Når en mann når rundt 25 år, begynner testosteronnivået sakte å falle. Videre mot en alder av 30 år er en årlig reduksjon på 2% allerede uunngåelig. Derfor er det så viktig å spise godt, trene og med fordel bruke et testosterontilskudd for å føle seg godt.

 

Andre generelle fordeler med testosteron tilskudd er som følger:

 • Det har lenge vært vant til å øke fysisk kapasitet.
 • De har ikke rent testosteron i dem i det hele tatt, og i stedet hjelper kroppen å produsere naturlig testosteron uten risiko for bivirkninger.
 • De fylles deretter med naturlige ingredienser som hjelper kroppen din til å produsere mer testosteron!

Behandler også ekstra helseproblemer som: Dårlig libido, lav energi, akne bein tetthet, svikt humør og depresjon!

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

Enda flere fordeler med testosteron kosttilskudd for å øke testosteron!

Testosteron supplement bidrar til å øke din mentale styrke, hjertes helse, hud helse og fremfor alt energinivå. Disse tilleggene fører til en vellykket utvikling og forandring til det positive hos menn. (Selv kvinner har funnet fordeler som testosteron kosttilskudd for å balansere sine hormoner, spesielt i overgangsalderen).

Kosttilskudd bidrar til økende testosteron til tross for aldring. På samme måte som menopausal overgangsalder, skjer «Andropause» annerledes for ethvert menneske. Det begynner vanligvis når menn når 40 til 55 år.

naturlig testosteron

 

Testosteron forbedrer mannlig seksuell utvikling og seksuell helse. For eksempel når testosteron kosttilskudd trer i kraft, kan du oppleve flere ereksjoner.

Når puberteten rammer deg, har du hårvekst på det meste av kroppen og ansiktet. Nå som du er mye eldre, kan du fortsatt ha det, men med tillegg kan du også dødelig forbedre håret selv.

Bedre stemning er også å bli forventet. Ved testosteron supplement vil du få bedre mental helse. På grunn av de fysiske forbedringene du opplever, er det også ofte et økning i humør og selvtillit. Dette vil da føre til et bedre liv!

Tilsetninger øker også muskelmassen litt, eller rettere sagt, det kan være lettere å sette på muskler. Denne endringen fører også til forbedret styrke, selv om du ikke har treningsprogram.

 

Bukfett

Bukfett er det vanligste fettet hos menn. Testosteron tilskudd kan hjelpe kroppen brenne den. Uansett hvor mye mosjon og gode dietter du deltar i, har du trolig ikke abdominalfett ikke forsvunnet på grunn av testosteronmangel.

Med riktig tillegg vil du definitivt ha bedre sjanse til å eliminere uønsket fett og til slutt få kroppen du vil ha.

Vi husker alle hvordan det var når vi var yngre og jaget jenter. Vi hadde mye testosteron som ble bygget opp, selvfølgelig var vi seksuelt interessert i motsatt kjønn. Hvordan øke testosteron naturlig kan definitivt hjelpe på dette området igjen!

 

Aldri for sent til å begynne!

öka testosteron man kvinna

Det er alltid godt å starte med et testosterontilskudd, du kan aldri være sen.

Forbedre din livsstil som helhet er nøkkelen til å øke testosteronnivåene dine.

Å ta testosteron kosttilskudd som du forbedrer kosthold og helse vaner vil definitivt gjøre turen mye bedre. Du vil ikke bare oppleve effekten av forhøyede testosteronnivåer, men også overordnet optimalisert helse. Dette er langt den tryggeste måten å gå hvor du vil kunne få fordelene uten bivirkninger.

 

Nedgangen i testosteron er ikke gunstig for menn i det hele tatt. De har en tendens til å lide fysisk og psykisk. Endringene de går gjennom påvirker deres personlige liv og til og med deres karriere til tider. Du vil kunne nyte mange av fordelene med testosteron supplement sammen med en god levetid. Det er ingen grunn til at du bør lide av effekten av testosteronmangel!

 

Hvordan øke testosteron naturlig under trening!

Det er ingen hemmelighet at testosteron er den «hellige graden» av mannlige hormoner. Her er 7 tips om hvordan du kan øke testosteron naturlig og trygt i treningsstudioet, like bra for alle som trener hardt eller bare vil trene!

Kraften til testosteron er på en eller annen måte mytisk, den kan øke muskelen og brenne fett i tillegg til en rekke andre fordeler, inkludert bedre humør, søvn, libido, energi, helse og livskvalitet.

Dessverre har de fleste menn opplevd en sen reduksjon i testosteron etter ca. 30 år, samt økt risiko for hjertesykdom, type 2 diabetes, fedme, lav mineral tetthet, nedsatt seksuell funksjon, redusert muskelmasse og redusert fysisk ytelse.

øke testosteron

Hvordan øke testosteron naturlig:

 • Spis mer nyttig fett
 • Forbruke mer sink og vitamin D
 • Tren med gratis vekter i treningsstudioet
 • Forkort hvileperiodene dine når du trener
 • Få mer søvn

Ikke tro at kvinner ikke påvirkes av reduserte nivåer av dette anabole hormonet også. Som menn har kvinner nivåer av testosteron, men bare en tiendedel av sine mannlige kolleger med topp i 20-årene, etterfulgt av en nedgang.

Denne reduksjonen i testosteron kan påvirke balansen mellom testosteron og østrogen, noe som resulterer i økning i kroppsfett, redusert metabolisme, redusert styrke og bein tetthet og hard muskelbygging.

Heldigvis er det mange måter du kan øke testosteron naturlig på, med de mest dramatiske endringene som foregår med hardt trening, godt kosthold, god hvile og tilskudd av testosterontilskudd, som du kanskje allerede gjør.

Fortsett å lese for å lære de syv bombe-sikre måtene å sikkert øke testosteron!

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

 

testosteronSpis fett, øk testosteron!

Fett er faktisk en av de mest kritiske ernæringene når det gjelder optimalisering og økning av testosteronproduksjonen naturlig. Langt unna er de dagene vi knytter sammen fett med hjertesykdom og forhøyede kolesterolnivåer; Det er nå anerkjent som en sikker måte å øke testosteronnivåene på.

Faktisk en studie publisert i «Journal of Applied Physiology» fant at dietter med høyere mengder enumettet og mettet fett har vist seg å øke testosteron nivåer.

I en annen studie menn som veksler fra et høy-fett diett (13 prosent mettet fett) til en lav-fett diett (5 prosent mettet fett) hadde signifikt lavere testosteron produksjonshastighet og lavere sirkulerende androgen-nivåer.

«Husk at når det gjelder fett, er det ikke bare mengden fett du spiser, men også hva slags fett», sier Don Gauvreao, grunnlegger av Pharma F.

Blant det bedre du kan spise er egg, olivenolje og peanøttsmør!

EKSEMPLER AV KVALITET Enumettet Fett:

Olivenolje, mandel, avokado, peanøttsmør

Eksempler på kvalitet Mettet fett:

Rødt kjøtt, kokosnøttolje, eggeplomme, mørk sjokolade, ost

 

köpa testosteron öka testosteron träningIkke unngår kolesterol

Testosteron er avledet fra kolesterol, så det bør ikke komme som en overraskelse at hvis dietten mangler kolesterol, er det også mer enn sannsynlig å lure seg inn i muskelbygghormonet.

Tidligere forskning har vist en sterk sammenheng mellom HDL-kolesterolnivå og fri testosteron. Husk at det meste av testosteron i kroppen er bundet til proteiner, men bare det frie testosteron regnes som biologisk og lett tilgjengelig for opptak av vev.

köpa testosteron öka testosteron träning

Legge til hele egg til moderat lavt karbo diett har vist seg å forbedre lipoproteinprofilen (økt HDL-kolesterol) og redusere insulinresistens hos mennesker med «metabolsk syndrom», en konstellasjon av helseproblemer, inkludert høyt blodtrykk, unormalt høyt blodsukker og andre kardiale risikofaktorer .

Kolesterolholdig mat er vanligvis høy i mettet fett. Noen av dine beste valg er rødt kjøtt, eggeplommer (eller hele egg) og sjømat som reker, blekksprut og hummer.

Hele egg er en stift i min diett som jeg spiser hver dag!

 

 

 testoSpis testsøkende ernæring

Bockhorn kløver ekstrakt, en standardisert bokhvete kløver ekstrakt er antatt av mange forskjellige studier for å støtte gratis testosteron, muskelmasse og seksuell aktivitet hos menn!

Selv når forskningen er fortsatt ny på dette området, har en studie fra Australia funnet at når menn i seks uker fikk lov til å supplere deres diett med en formel som inneholder goathornkløver, viste det seg at det var statistisk signifikante økninger i ytelse, seksuell funksjon og tilfredshet hos friske voksne menn!

SINK

Sink er et viktig mineral som spiller en avgjørende rolle i produksjonen av testosteron. Sinkmangel, ofte forbundet med både menn og kvinner, har vært assosiert med hemming av testosteronkonsentrasjoner. En bemerkelsesverdig studie av Wayne State University i Indiana fant at eldre menn som led av sinkmangel, reduserte signifikant testosteronet 8.3-16.0 nmol / L!

Seks måneder senere, med sinktilskudd, fant forskerne i studien at sink spiller en viktig rolle i modulering av serumtestosteronnivåer hos menn, da mange av dem følte seg bedre med et tillegg av sink!

D-asparaginsyre

(DAA) D-asparaginsyre er en aminosyre som finnes i nevendokrine vev og antas å påvirke hormonnivåene ved å øke aktiviteten og produksjonen av testosteron å øke testosteron naturlig.

I en studie mottok 23 menn en daglig dose på 120 mg DAA i 12 dager, mens en annen gruppe fikk en placebo.

Etter bare 12 dager opplevde menn supplert med DAA en økning av testosteron med et gjennomsnitt på 42 prosent og luteiniseringshormon (LH) med i gjennomsnitt 33 prosent. Resultatene fra denne studien viser at DAA kan spille en nøkkelrolle i å regulere utslipp og syntese av LH og testosteron i kroppen.

VITAMIN D

Vitamin D er utvilsomt det viktigste vitaminet når det gjelder testosteron. En studie publisert i Journal of Clinical Endocrinology undersøkte forholdet mellom vitamin D og testosteronnivå hos menn.

Forskerne fant at deltakere med høyere nivåer av vitamin D også hadde betydelig høyere nivåer av gratis testosteron sammenlignet med de med utilstrekkelige nivåer av vitamin D. Basert på dette studieresultatet (og mange andre) synes vitamin D å ha et sterkt forhold til å øke testosteron.

Diindolylmethane

(DIM) Diindolylmetan er en del av indol-3-karbinol og dannes under nedbrytning av grønnsaker som brokkoli og blomkål. Forskning tyder på at DIM kan bidra til å støtte en sunn balanse mellom hormonene østrogen og testosteron i kroppen.

Det gjør dette ved å omdanne kraftige former av østrogen til mindre potente former og redusere de samlede effektene av østrogen i kroppen. Sluttresultatet er et mer balansert hormonelt miljø for en sunn produksjon av å øke testosteron naturlig!

Les mer om testosterontilskudd med sink, vitamin D og B6, samt geitkløver!

 

øke testosteron naturlig

frie vekter

Føl deg fri til å trene!

Akkurat som kostholdet ditt har stor innvirkning på testosteronnivåene, har øvelsen din også den.

Forskning har vist gang på gang at høy intensitetsstyrketrening kan
stimulere økninger i testosteronsekresjon.

Du må imidlertid også velge de riktige øvelsene og de riktige verktøyene for å dra full nytte av dette testosteronforhøyelsen. I hovedsak, «jo mer muskelmasse du stimulerer, jo mer testosteron hemmeligheter du».

En ganske nylig studie utført på trente individer viste at knep stimulerte en større testosteronrespons sammenlignet med benstryk.

«Grunnleggende øvelser», hold deg til øvelser som knebøy, benkpress og bakkeheis, da de er gode eksempler på treningstypen som i stor grad bidrar til å øke testosteronnivået ditt!

Maskinene er også gode, men bedre å isolere en muskel (mindre stabiliseringsaktivitet), de er ikke så gode valg i forhold til frie vekter!

 

øke naturligLengre pass er ikke alltid bedre

Et annet aspekt av treningen din som kan påvirke testosteronnivåene er lengden på treningen din. Hvis du regelmessig deltar i lange, forlengede passerer med lange hvileperioder eller overdreven utholdenhetstrening, så kan testosteronnivåene dine treffe! Passer som varer lengre enn ca. en time, kan begynne å stave kortisolnivåer og deretter redusere testosteron.

I tillegg har forskning vist at en kortere hvileperiode mellom setet (ett minutt mot tre minutter) induserte høyere akutte hormonelle responser etter torking av motstandstrening. 11 For å maksimere testosteronresponsen, hold hvileperioder kort og total treningstid til 60 minutter eller mindre .

 

øke testosteron naturligSov deg!

Mangel på søvn kan dramatisk redusere mengden testosteron kroppen produserer, noe som reduserer muskelvekst og fettforbrenning! Forskning har vist at mengden søvn du får er forbundet med testosteronnivåer i morgen. Forskere ved University of Chicago registrerte søvn hos friske menn og fant ut at deltakerne testosteronnivåer økte jo lenger de gikk. 12 Jeg anbefaler 7-9 timers søvn per natt for å optimalisere testosteronresponsene.

 

øke testosteron naturlig«Tren for å øke testosteron naturlig»

Når det gjelder vektopplæring, har både kortsiktig og langsiktig forskning vist at høyere volum utdanningsprogrammer (tenk flere sett med en moderat til høy belastning-70 til 85 prosent av din ene rep max) har en tendens til å indusere den største hormonelle responsen.1,13 Hold deg til protokoller som understreker høye nivåer av muskelmasse og er moderate til høy intensitet.

I tillegg kan mer erfarne treningsstudenter innlemme gjentatte repetisjoner regelmessig i sine programmer, ettersom testosteronøkninger har blitt observert med denne type opplæring. 14 Å inkorporere andre etter sviktstreningsteknikker som dråper eller deltoner, kan også være forbundet med høyere T-produksjon.

hvordan øke testosteron naturlig

Testosteron Supplement vs «Steroider»

Hvis du ønsker å øke muskelmassen, øke kjønnsdriften, eller prøv å kompensere for den naturlige nedgangen i testosteron i kroppen din etter hvert som du blir eldre. Du lurer kanskje på hva forskjellen mellom «steroider» og testosteron kosttilskudd kan være? Her får du svarene!

Er det en forskjell mellom testosterontilskudd og «steroider»?

Ja, det er stor forskjell mellom de og testosteron piller

 • Testosteron tilskudd er et kosttilskudd som hjelper kroppen til å øke testosteron naturlig.
 • Steroider er laboratorieopprettede legemidler som tas via injeksjon eller testosteron piller for å direkte introdusere syntetisk testosteron inn i kroppen, ofte med mange bivirkninger.

Den store forskjellen mellom testosterontilskudd mot steroider er bare utgangspunktet for mange andre forskjeller i fysiologi, filosofi og holdning til helse. Disse forskjellene blir tydeligere når vi ser på steroider og testosteron kosttilskudd individuelt og i sammenligning!

Mer om steroider

Steroider kan brukes av leger for å hjelpe med et bredt spekter av helsemessige problemer. Men steroider for muskelbygging, uten resept – som er mer det vi snakker om her – er både ulovlige og farlige.

steroider

Det er to vanlige steroider i bruk, anabole og androgene.

Anabole steroider er typen steroider som har gjort betydelige nyheter de siste årene gjennom idrettsverdenen fordi de er utviklet for å fremme veksten av muskler.

Androgeniske steroider er utviklet for å hjelpe til med seksuell dysfunksjon og andre seksuelt relaterte problemer som en mann kan møte, for eksempel erektil dysfunksjon eller nedsatt libido.

De fleste anabole steroider tas oralt via en pille, mens noen også injiseres i kroppen.

I motsetning til hva mange tror, er mange steroider ikke bare sprøyter, men i pilleform – som kan se veldig ut som testosterontilskudd og skape forvirring.

Det er absolutt sikreste å ta et naturlig testosteron tilskudd, dvs. et tilsetningsstoff som bare inneholder naturlige ingredienser. Du kan heller ikke få anabole steroider annet enn gjennom ulovlige metoder, så det finnes ingen juridiske reseptfrie testosterontilskudd som inneholder anabole steroider på markedet.

Det jeg prøver å si er å kjøpe naturlige testosteron kosttilskudd i stedet for anabole steroider!

Hvis du bruker anabole steroider, vil du få muskelmasse, men du vil også møte en rekke andre mulige bivirkninger. For tenåringer som bruker steroider, kan de hemme veksten.

Andre bivirkninger for menn som tar steroider inkluderer:

 • Redusert testikkelstørrelse
 • Redusert spermiertall
 • Skallethet
 • Smerte mens du urinerer
 • Impotens
 • Økt akne
 • Dårlig ånde
 • Høyt blodtrykk
 • Kreft
 • Depresjon
 • Anger (også kalt «Roid rage»)
 • Hjertesykdom, lever og nyresvikt
  (Hvis du i stedet tar et naturlig testosterontilskudd, trenger du ikke å bekymre deg for noen av de ovennevnte)

 

øke testosteron med steroider

Så hvorfor vil noen øke testosteron med steroider ??

Hvorfor vil noen selv ta steroider med alle disse ekle bivirkningene? Enkelt: Fordi de jobber! Mange ser bare fordelene som det raskt resulterer i treningsstudioet, men bivirkningene kan komme like fort.

Siden anabole steroider syntetiseres i et laboratorium, kan forskere ta den molekylære strukturen til testosteron og virkelig leke med den. Endre et molekyl litt «her og der» for å forbedre testosterons anabole effekter.

Det du får er «supertestosteron» for kroppsbyggere som er mye mer effektive enn naturlig testosteron og aktivering av enzymer som utløser muskelbygging.

Forskere kan justere den molekylære strukturen av steroider enda mer, de produserer såkalte designer steroider med skreddersydd anabole biologiske aktiviteter som kroppsbyggere kan være på jakt etter, men som faktisk er ment for folk som mangler veksthormoner utelukkende av fødsel eller for dyr da de satte har mer muskelmasse.

Dermed er de ikke laget for «normale» mennesker, og deretter gjør mer skade enn godt, selv om det kan virke lovende i begynnelsen.

Mer om økende testosteron med NATURLIG testosteron supplement

Testosterontilskudd er generelt mer perfekt for menn over 20 år, de er helt ufarlige for menn i alle aldre, men for det meste menn etter 20 kan trenge dem.

Når en mann i en alder av 20 tar et testosterontilskud under trening, kan han ofte ikke se de samme resultatene som en person over 25 år, for eksempel – uansett naturlige testosterontilskudd er populære blant de yngre aldersgruppene, og brukes vanligvis til hormonstøtte til Hjelpe bodybuilders med styrke, ytelse og muskelgjenoppretting. Det er imidlertid svært forskjellig fra person til person, hvordan det fungerer.

Menn over 30 år kan ha samme fordeler, men oftere tar de naturlige testosterontilskudd av en annen grunn.

Når en mann blir eldre, begynner kroppen å produsere mindre testosteron. Dette kan føre til at menn blir frustrert av deres manglende evne til å sette på muskler, tap av energi, redusert libido og andre symptomer.

Enten du er en ung kroppsbygger eller en mann over 30 år med sikte på å reversere aldersrelatert lavt testosteronnivå. Testosteron supplement øker testosteron på mange måter gjennom de riktige vitaminer og mineraler.

 

BIO-AKTIVITETEN

«BIO-AKTIVITETEN» av testo-kosttilskudd har som mål å gjøre kroppen i en bedre harmoni

Et naturlig testosteron tilskudd skifter naturlig produksjon av testosteron til høy hastighet, men det kan ta litt tid å få kroppen til å bli vant til det!

Anabole steroider ser veldig dum ut i sammenligning … og de er de også. Mange naturlige testosteron supplement ingredienser er effektive, og i veldig smarte og godt formulerte formler som kan fungere veldig bra, mens de er trygge og tolerert godt av kroppen, er det jo bare NATURAL ingredienser som du kommer i deg.

Jo, du kan spise mat for å få deg alle vitaminer og mineraler som finnes i testosterontilskudd, men da måtte du sitte hele dagen og spise! Et testosterontilskudd gjør det super enkelt for deg å få all den ernæringen du trenger i stedet!

Nå, ikke alle testosteron kosttilskudd vil ha en lik, rask effekt for alle menn, noen trenger å gi det litt tid før det fungerer.

 

Prøv, du har ingenting å tape!

Test deg selv i treningsstudioet med testosterontilskudd som kan være effektive for å øke muskelstyrken og -størrelsen. Den viktigste faktoren for å oppnå maksimale resultater er å trene riktig. Selv om du allerede trener hardt, vær ikke redd for å heve det et øyeblikk!

 

Her er noen tips for å ta trening til neste nivå:

 • Forskning viser at trening med sammensatte benkpresser, knær, militære presser, grunnlys etterfulgt av mindre isolasjonsøvelser fører til en større anabole respons som vil øke testosteron.
 • Prøv å forkorte treningen uten å redusere totalvolumet. Testosteronnivåene er høyere etter kortere pasienter (mindre enn 60 minutter) som holder hvileperioder kort (30-90 sekunder). Treningskort, men intensiv!
 • Ved hjelp av løfte metoder med varierende reps (både høy og lav), vil negative reps og dropsets holde intensiteten og testosteron høy! Et godt tips er å trene flere av bare negative reps hvis du føler deg fast i treningen, vær så snill å ta vare på noen for det eller kjør dropsetene selv.
 • «Når du har fått treningsprogrammet ditt, kan du optimalisere dine gevinster med det rette produktet av testosterontilskudd.» Forskning tyder på at det kan være bedre å ta et produkt som inneholder en blanding av flere ingredienser i stedet for en enkelt ingrediens. Hvor Maxulin kommer inn på bildet!

Som et siste notat begynner du å bruke testosteron supplement med riktig tankegang. Tilsetning av et testosterontilskudd kan være nyttig for å bryte gjennom et platå i øvelsen etc., men du trenger hardt arbeid og disiplin i treningsstudioet for å nå din drøm kropp. Uansett hva du gjør, aldri ta ulovlige anabole steroider! Hold deg til naturlige testosteron tilskudd i stedet!

 

Hvordan øke testosteron naturlig, konklusjon!

Bare si nei til steroider. Det er ikke verdt det!

Hvis du velger å kjøpe et naturlig testosteron tillegg, har du en sikrere fremtid.

De vil aldri være like kraftige som anabole steroider, men med kvalitetstestosterontilskudd som øker næringsstoffene i de riktige kombinasjonene, kan det fortsatt ha stor nytte – uten den ekle syntetiske
bivirkninger og helserisiko som anabole steroider tilbyr.

En av grunnene til at jeg startet dette nettstedet var å foreslå et naturlig testosteron tillegg som fungerer for meg.

Det tok litt tid å finne det riktige produktet for meg, men jeg har funnet ut at å ta et godt tillegg av naturlig testosteron tabletter har forbedret min styrke, ytelse og libido, det har også hjulpet meg til å miste noen ekstra pund rundt midjen min.