Guide: Testosteron booster!

(Ingrediensprofiler, doser og informasjon, etc.)

testosteron booster

Testosteron Booster Expert Guide, lærer om tilgjengelige produkter som kan bidra til å øke testosteronnivåene og anbefalt bruk for optimale treningsresultater. Vi gir deg alt du trenger å vite og dele våre egne erfaringer Testomax / Maxulin fra over 10 års trening og bruk av testosterontilskudd.


Maxulin tilskudd

✅ 50% RABATT - Halv pris gjennom Testosterontilskudd.com

9 av 10 anbefaler produktet til andre menn!

50% rabatt nå!

Nå bare for 194,50 kr for 2 måneders forbruk (ord. pris 438)

Maxulin testosteron tilskudd

– Ingen bindingstid

– Ingen oppsigelsestid

– Levert rett hjem!

– Ny kraft og energi

– Forbedret fysikk

– Mer lyst

 

BESTILL – TIL HALV PRIS!

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjernerstjerner 

Les vår anmeldelse av Maxulin!

 


 

Populær tilskudd – Allerede over 21.000 kunder!

50% rabatt nå!

Nå for 137kr

man up tilskudd

– Ingen bindingstid

– Ingen oppsigelsestid

– Leveres direkte til din postkasse!

– Ny kraft, energi og lyst

– Få tilbake maskuliniteten

– Mange viktige vitaminer og mineraler

 

BESTILL NÅ TIL HALV PRIS ➜

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjerner

 

Vi lister bare den beste naturlige premium testosteron booster på markedet! Enten du jobber med en fysisk jobb, trener eller bare vil oppnå bedre trivsel i hverdagen, finner du testobooster som passer deg!

 


Et av de vanligste spørsmålene vi har fått i løpet av årene, er, testosteron booster jobber?

Svaret er enkelt, ja. Fra vår egen erfaring vil vi gjerne si at det faktisk gjør det. MEN du bør ikke forveksle et testosterontilskudd med for eksempel anabole steroider og tro at store muskler kommer av seg selv.

Et testosteron hjelper deg med å maksimere alle vitamin- og mineralbehov kroppen din trenger å utføre på toppnivåer og viktig når det gjelder å bygge muskler. Noen finnes i maten du spiser, men med et testosteron kan du føle deg 100% sikker på at du har alt du trenger for dagen, og at kroppen din har alt du trenger for å bygge mer muskler!

Tips!

Ikke legg penger på noen av de billigere varianter av et vitnemål hvis du skal trene! De mangler ofte viktige ingredienser og er sjelden like godt sammensatte som et bedre premium supplement. Kvalitet er viktig, og det er verdt å få et bedre supplement – selv om de har en litt høyere pris!

 

 
Hva du vil lære av guiden:
 
  • Hva en testosteron booster er, og hvordan de kan hjelpe med muskelbygging, humør og libido.
  • Om den viktigste typen testosteron booster, inkludert Tribulus og ZMA.
  • Hvordan finne riktig dosering for vanlige ingredienser for testosteron.
  • Hvorfor naturlige disse kosttilskuddene er trygge og uten bivirkninger.
  • Svar på vanlige spørsmål angående testosterontilskudd.

 

Innledning

Vi har alle sett dem. Du vet at folk som synes å være i stand til å bygge muskler bare ved å se på en vekt. Når de begynner å trene, ser de ikke ut til å ha noen problemer i det hele tatt for å sette på masse. De kan til og med se muskuløs før de selv begynte å trene.

Mens vi alle vet litt av sjalusi fordi vi ikke har slike muskelbyggingsferdigheter. Vi streber også for å få det de har, evnen til å få større muskler med en nesten alarmerende hastighet. Så hva er forskjellen mellom oss?

Det er vanlig for disse heldige få å ha høyere enn normale nivåer av testosteron!

 

Dette lille hormonet er det som skiller eliteutøvere fra gjennomsnittet og forårsaker muskulære forskjeller mellom menn og kvinner. Når det gjelder å bygge muskler, øke styrke og forbedre utholdenhet, er testosteron et must.

Det er mange naturlige testosteron booster som er designet for å støtte optimale testosteronnivåer og sørge for at du får mest mulig ut av hormonene dine. Noen produkter selges som individuelle ingredienser, hvor du kan sørge for at du får alt du trenger selv, og andre selges som en klar blanding av flere potente testforsterkere kombinert i et produkt for å gjøre det litt lettere.

Fordi det er bare det som er viktig, for å bygge muskler må du gjøre retten til å spise riktig. Å spise riktig betyr at du trenger å få riktig mengde næringsstoffer. Vi vet at vi trenger protein og karbohydrater, men glemmer ofte mange andre viktige mineraler og vitaminer som kan gjøre stor forskjell. Det er her et testosteron tilskudd kommer inn på bildet!

 

I denne veiledningen vil vi se på noen av de mest populære stoffene som brukes til å forbedre testosteronet naturlig.

1.1. D-Apartisk syre og Dosering
1.2. Tribulus Terestris og Dosering
1.3. ZMA og dosering
1.4. Eurycoma Longifolia og Dosering
1.5. Epimedium og Dosering
1.6. EFA (essensielle fettsyrer) og dosering
1.7. DHEA (Dehydroepiandrosteron) og Dosering
1.8. Anti-østrogener (Aromatase Inhibitorer) og Dosering
1.9. DIM (Diindolymetan) og Dosering
1.10. Chrysine (5,7-dihydroxyflavon) og dosering
2. Fordeler med testosterontilskudd
3. Vanlige spørsmål

 


D-asparaginsyre

D-Apartic AcidDosering: Studier har vist 3 gram per dag Den første morgenen er den beste.

D-asparaginsyre er en testosteron booster som raskt har blitt en av de mest populære og en av de mest ettertraktede i markedet.

D-asparaginsyre er en aminosyre tilstede i neuroendokrine vev hos mennesker, som spiller en rolle i syntesen av luteiniserende hormon (LH) og testosteron.

LH signalerer utgivelsen av testosteron fra testiklene. D-asparaginsyre syntetiseres når aspartat omdanner L-asparaginsyre til D-asparaginsyre. Denne transformasjonen forekommer i testiklene så vel som andre vev gjennom hele kroppen.

D-asparaginsyre har også vist seg å øke testosteronproduksjonen direkte gjennom testiklene. Så, ikke bare d-asparaginsyre forårsaker frigjøring av mer testosteron, men også produksjon av mer testosteron. Dette er et dobbelt angrep på testosteronoptimalisering.

En studiedose på 3 gram natrium d-aspartat til voksne menn i alderen 27-37 år i 12 dager, noe som resulterte i en 42% økning i gjennomsnittlig testosteronnivå.

 

 


Tribulus Terestris

Dosering: Typisk bruk er 300-600 mg per dag

Tribulus Terestris har vært et av de mest populære kosttilskuddene på markedet i flere år. Tribulus er faktisk hentet fra en plante som finnes i Europa, Asia, Afrika og Australia. Tribulus inneholder forbindelser som kalles steroidalaponiner som kan øke testnivåene. Den mest bemerkelsesverdige av disse saponinene er protodioscin.

Protodioscin er en steroidalaponin som finnes i en rekke plantearter. Protodioscin kan øke nivået av hormoner testosteron, dihydrotestosteron og dehydroepiandrost. Kroppsbyggere har brukt tribulus i flere år i et forsøk på å øke testosteronnivåene, forbedre muskelmasse, vekttap, styrke og utholdenhet.

Tribulus arbeider gjennom sin aktive ingrediens protodioscin for å øke testosteronnivået gjennom stimulering av hypofysen. Denne stimuleringen er ment å fremme produksjon av luteiniserende hormon (LH), noe som kan øke de ubundne, frie testosteronnivåene.

Selv om det fortsatt er kategorisert som et testosteronforsterkemiddel, har protodioscin også vist et løfte om sin evne til å øke produksjonen av nitrogenoksid. Økt nitrogenoksyd kan føre til økt blodgass og total vekst. Fordi effekten av tribulus ser ut til å være knyttet til protodioscin, er det best å lete etter et produkt som er standardisert og inneholder en høy mengde aktiv ingrediens!

 


ZMA

Dosering: optimal bruk er en betjening 30 minutter før søvn.

ZMA er et testosteronforbedringsprodukt som består av tre forskjellige ingredienser. ZMA står for: sink (som l-monmetionin og aspartat), magnesium (som aspartat) og vitamin B6 (som pyridoksin HCL). ZMA er nyttig for alle idrettsutøvere fordi det bidrar til å beskytte mot utarmingen av disse tre viktige mineralene og vitaminer, som ofte oppstår etter intensiv eller langvarig trening. Et godt trekk vi ser er en mye bedre søvn som hjelper kroppen til å gjenopprette og bygge muskler!

Zink er en mikromineral involvert i virkningen av flere hormoner, inkludert insulin, veksthormon, testosteron og østrogen. Det er involvert i mer enn 200 enzymatiske reaksjoner. Forskning har vist at trening individer har et større behov for sink fordi de er mer sannsynlig å få sinkmangel. ZMA inneholder vanligvis 30 mg sink.

En undersøkelse fra 1996 med tittelen «Zinkstatus og serum-testosteronnivåer hos friske voksne» viste at 30 mg ekstra sink daglig av friske menn som opplevde moderat sinkmangel, doblet testosteronnivået over en 6 måneders tidsramme.

zma

Magnesium er en makro mineral som er involvert i over 300 enzymatiske reaksjoner i kroppen, deriblant glykolysen, Krebs syklus, kreatinfosfatbildningen, nukleinsyresyntese, aminosyre-aktivering, den sammentrekning av hjerte- og glatt muskulatur, syklisk AMP-dannelse, og viktig for styrken utøvere proteinsyntese. Med magnesium som har en rolle i alle disse funksjonene kan være en mangel svekke testosteronnivå og muskelvekst på mange nivåer. ZMA inneholder vanligvis 450 mg magnesium.

Sist men ikke minst, Testosteronforhøyer-form, vitamin B-6, også kjent som pyridoksin, og har stor betydning for proteinsyntese. Coenzymformen av dette vitaminet er forbundet med et stort antall enzymer, de fleste av disse enzymer er en del av aminosyre-metabolisme. Det er nødvendig i glykogenkatabolism for å «låse opp» karbohydratenergi, og har også vist seg å redusere den katabolske effekten av visse steroider som glukokortikoide hormoner (kortisol). Dette kan øke testosteron til kortisol-forhold, noe som kan føre til positive muskelbyggende effekter. ZMA inneholder vanligvis 10,5 mg vitamin B6.

Disse tre ingrediensene i ZMA har vist seg å øke antall testosteronnivåer med opptil 30%. Alle ingrediensene er nesten alltid inkludert i et testosteron tilskudd.

 


Eurycoma longifolia

Dosering: 200-600 mg per dag har vist seg å være effektiv.

Eurycoma longifolia er et annet testosteronoptimeringstilskudd som kan være til nytte for naturlig vektløfting. Det er en urt som vanligvis finnes i Indonesia, og har lenge blitt nevnt for sine testosteronforbedrende fordeler.

En stor del av testosteron som sirkulerer i kroppen, er bundet av et protein kalt SHBG (kjønnshormonbindende globulin). Testosteron bundet til SHBG anses å være ineffektivt og har ingen effekt på muskelvekst. Bare gratis testosteron utøver effektene som tilskrives hormonet. Disse effektene er androgene (maskuliniserende og seksualiserende, både fysiologisk og mentalt, og dermed forbedrer libido) og den andre er anabole (byggvæv, hovedsakelig for muskler).

Det antas at de aktive ingrediensene oppdager og binder SHBG og derfor hindrer SHBG fra å fange sirkulerende fri testosteron. Denne økningen i fri testosteron vil muliggjøre en økning i alle fordelene ved muskelbygging som resulterer i høyere testnivåer. Det har også vist seg å øke utvinningen fra tretthet og øke styrken. Dette er en stor fordel for alle de som jobber hardt.

 


Epimedium

Dosering: Når produktets renhet og styrke varierer mellom merkene, følg etikettinstruksjonene.

 

Epimedium er en løvaktig plante som er introdusert til Asia og Middelhavet, og har en lang historie i bruk i tradisjonell kinesisk medisin.

Epimedium inneholder en aktiv ingrediens kalt icariin. Icariin anses å være forbindelsen ansvarlig for testosteronforbedrende egenskaper. Studier har vist at når rotter mottok doser av icariin viste de en 3 ganger økning i testnivåer. Selv om det fortsatt er en menneskelig studie som har duplisert dette, viser Epimedium at det kan være et effektivt testosteronforbedrende supplement.

En annen fordel med Epimedium er at icariin også hemmer PDE-5 enzymet og inneholder lignende forbindelser som mange medikamenter med erektil dysfunksjon. Dette øker blodstrømmen og libido.

Prøv å finne et produkt som inneholder minst 10% icariin hvis du vil prøve!

 

 


EFA (essensielle fettsyrer, omega-3 mm)

Dosering: Typisk inntak er 2-3,5 gram per dag omega-3 og 7,5-14 gram per dag omega-6 fra både kosttilskudd og hele matkilden.

Mens EFA-preparater kanskje ikke virker så gode som andre testosteronforsterkere, er essensielle fettsyrer næringsstoffer som kroppen din virkelig trenger å fungere riktig. I styrkeutøvere og kroppsbyggere bidrar EFAs til muskelvekst ved å øke testosteronnivåene.

 

Dessuten er det nødvendig for muskel utvikling og energi på kroppsbyggere og strongmen, er det bevis som viser at fettsyrer er essensielle for mange metabolske prosesser i kroppen, inkludert forbedret fettstoffskiftet, sunn kjører atferd og libido for folk flest, og viktigst produksjonen av testosteron.

Siden EFA er så tungt involvert i syntesen av testosteron, en mangel på omega-3 og omega-6 fettsyrer fører til lavere testosteronnivå fordi omega-3 enn tydelig hvis du trener.

 


DHEA (dehydroepiandrosteron)

Dosering: Typisk bruk er 10-50 mg per dag.

DHEA er et hormon som er tilstede i kroppen og utskilles av binyrene. Det har vært involvert i et bredt spekter av biologiske effekter hos mennesker.

Det virker på androgenreseptoren både direkte og indirekte gjennom dets metabolitter, androstenediol og androstenedion. Begge disse kan konvertere til å produsere testosteron og østrogener. DHEA er faktisk betraktet som et nevrosteroid.

Tanken bak DHEA kosttilskudd er at den til slutt blir konvertert til testosteron som fører til høyere testnivåer. Nivået på DHEA sprer vanligvis hos mennesker mellom 25-30 og vil falle etter det. Når en person er 80 år gammel, vil de sannsynligvis bare ha 5-10% av DHEA igjen.

Derfor anbefales DHEA ofte for folk i alderen 30 og over. Mens DHEA kan konvertere til testosteron i kroppen, er juryen fortsatt ute hvis den kan øke testnivået når det tas som et tillegg. Les mer om alder og testosteronmangel.


Anti-østrogener (Aromatase Inhibitors)

Mange innser ikke at menn også har østrogen i kroppen. Den er kun til stede i lavere mengder enn kvinner. Når du prøver å maksimere muskelmassen, er testosteron ikke det eneste som betyr noe. Forholdet mellom testosteron og østrogen er også svært viktig.

For optimal muskelvekst er målet å øke testnivået så høyt som mulig, mens østrogen er så lavt som mulig. Problemet er at når testnivåene er høye, finnes et enzym som kalles aromatase som omdanner testosteron til østrogen.

Dette er faktisk den primære måten at menn produserer østrogen. Dette er akkurat det du ikke vil ha når du tar tiltak for å øke testosteron. Heldigvis finnes det tillegg som testosterontilskudd som kan minimere denne transformasjonen og senke forekomsten av østrogen i kroppen og legge til testosteronnivået til toppen!

testosteron booster kvinnor

 


DIM (diindolimetan)

Dosering: Typisk bruk er 100-300 mg per dag.

DIM er et phytonutrient avledet fra fordøyelsen av indol-3-karbinol. Indol-3-karbinol finnes i grønnsaker og er delvis ansvarlig for helsemessige fordeler av disse typer matvarer.

DIM har evnen til å akselerere metabolismen av ufarlige østrogener. Denne raskere metabolske prosessen med østrogener vil redusere tiden i kroppen og til slutt utskilles gjennom urinen.

 


Chrysine (5,7-dihydroxyflavon)

Dosering: Typisk bruk er 1-4 gram per dag.

Chrysin er et flavonoide ekstrahert fra et medlem av lidenskapens blomsterfamilie. Det har blitt rapportert å ha evne til å hemme aromatasenzymet som er ansvarlig for omdannelsen av testosteron til østrogen.

Av denne grunn har Chrysin vært et populært anti-østrogen i bodybuilding samfunnet i flere år.

 


Konklusjon

Så der har du det! Dette er ditt fulle arsenal i krigen mot lavt og utilstrekkelig testosteron. Enten du bestemmer deg for å investere i et ferdigstillet tilskudd eller hvis du bestemmer deg for å kjøpe separate ingredienser, er disse hovedbestanddelene å se etter.

Testosteron er kanskje ikke den eneste faktoren som bestemmer suksessene til treningsøktene dine, men det er en stor og viktig del som enkelt ikke kan ignoreres. Fra bodybuilder, powerlifters, til idrettsutøvere som øker testosteronet med en testosteronforsterker, vil det gi forbedringer fremover.

 


Vanlige spørsmål vi får om testosteron booster

Kan alle produktene på denne listen kombineres?

Ja, produktene i denne veiledningen vil ikke samhandle med hverandre. Fordi det ikke er noen interaksjoner mellom disse produktene, er det sannsynlig at de vil fungere godt sammen. For best å teste effektiviteten av et produkt, anbefales det å prøve en om gangen uten å endre kosthold eller mosjon for å måle resultatene best. Vi anbefaler fortsatt en ferdig testosteronforsterker, slik at du ikke trenger å tenke på dosering etc.

 

Hvor gammel skal jeg være før jeg begynner å ta testobooster-produkter?

Det anbefales vanligvis at du er minst 18 år før du begynner å ta et testosteronbooster («testobooster») -produkt. Naturlige testosteronnivåer er allerede naturlig meget høye da. Jo eldre du er, jo mer sannsynlig vil disse produktene fungere godt for deg. Siden det handler om å supplere med naturlige ingredienser, trenger du ikke å bekymre deg, et testosterontilskudd er mer nyttig hos menn etter 20-25 år.

 

Er testboosters bare for vektløftere eller kan idrettsutøvere ha nytte av dem også?

Testosteron booster kan være gunstig for idrettsutøvere så mye som vektløftere. Du kan faktisk ta en testosteronbooster selv om du ikke trener! Testosteron øker styrke, hastighet og muskelmasse. Disse fordelene er en fordel i enhver sport, men det bidrar også til et bedre hverdag for alle menn.

 

Kan testosterontilskudd tas med andre kosttilskudd som kreatin, BCAA eller beta-alanin?

Absolutt! Det er ingen interaksjoner mellom testosteronforsterkere og andre muskelbyggtilskudd. Muskelbyggere som kreatin, BCAA og beta alanin fungerer godt når de tas med naturlige testforbedrere, og det er ikke nødvendig for deg å slutte å ta dem.

 

 


Velg riktig testosteron booster

Det er mange ineffektive testforsterkere på markedet som gir denne produkttypen et dårlig navn. Å velge en testosteronforsterker som vil fungere for deg, kan ikke alltid føles så lett, derfor har vi valgt å liste bare din beste testosteron / testosteronforsterker her på siden.

Alt fungerer i utgangspunktet det samme, men er vanligvis designet for forskjellige formål. Hvis du vil ha et godt supplement, anbefaler vi å prøve Maxulin, hvis du vil ha et tillegg til treningen, prøv Testo Fuel i stedet. Det som skiller dem er formelen, det vil si det sammensatte innholdet. Sist men ikke minst, prøv testosteron booster til en veldig god pris via oss!

Naturlig tilskudd som tok Norge med storm! Gjør som andre norske menn og prøv det!

maxulin

Få de første 2 månedene med 50% rabatt via testosterontilskudd.com!

Endast 194,50 (ord. pris 438)

Ingen bindings- eller oppsigelsestid.

BESTILL NÅ TIL HALV PRIS ➜

Rangeringer: stjernestjerneblå stjernestjernerstjerner

Les vår anmeldelse av Maxulin!

Iutgangspunktet kommer alt ned til ingrediensene. Vi brukte lang tid på å gå gjennom vitenskapelige studier og undersøke ingrediensene, så vel som å se på andres vurderinger og vurderinger.

I hovedsak vil du ha noe med vitenskapelig bevist ingredienser + ingredienser som er helt naturlige, slik at du ikke får noen bivirkninger. Derfor har vi bare naturlig testosteron booster på listen!

Hvis du er ute etter en anbefaling basert på vår egen forskning, anbefaler vi primært Maxulin som det beste av bare noen få testobooster på markedet som faktisk er effektive.

Jeg håper du finner alle testobooster / testosteron booster anmeldelser ekstremt nyttig!