Testosteron Tabletter

Kjøp testosteron tabletter och testosteron piller?

kjøp testosteron tabletter

Her er fordelene!

Hvis du opplever noen av de følgende symptomene, kan det være nødvendig å ta et vanlig kosttilskudd for å føle deg bedre.

 • Erektil dysfunksjon, nedsatt libido
 • Infertilitet
 • Rapid hårtap
 • Redusert muskelmasse
 • Økt kroppsfett
 • Søvnforstyrrelser
 • Trøtthet
 • Hjerne tåke
 • Depresjon

For å få testosteronmangel, er du sannsynligvis ikke alene, mange menn lider av lignende symptomer og problemer som deg, men det finnes løsninger. I tillegg til godt kosthold og mosjon, kan naturlig testosteron piller hjelpe deg mye, så ta sjansen og endre livet ditt i dag!

Ikke gå glipp av sjansen og gjør så mange andre menn som har gjort før deg, prøv et av våre anbefalte kosttilskudd og føl forskjellen!

 

testosteron tabletter

Maxulin – det riktige valget!

Forskning viser at testosteronnivåer hos menn allerede faller i 30-årene.
Testosteron kan også påvirkes av faktorer som stress, litt søvn, lav aktivitet og mangel på individuelle næringsstoffer. Studier viser at flere menn påvirkes av disse faktorene enn bare et tiår siden. Maxulin tilskudd inneholder også magnesium for normal muskelfunksjon og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og tretthet.

maxulin testosteron tilskudd

 

Få de første 2 månedene med 50% rabatt via testosterontilskudd.com!

Endast 194,50 (ord. pris 438)

Ingen bindings- eller oppsigelsestid.

BESTILL - TIL HALV PRIS!

Rangeringer: 

En veldig populær tilsetning av bare naturlige ingredienser, den unike formelen har gjort Maxulin tilskudd til en uovertruffen vinneren blant så godt styrketreningspedagoger, helse trener og det daglige menneskets velvære.

Dokumentasjon av effekten av kjøp testosteron tabletter

Maxulin inneholder ingredienser som er formulert for å spesifikt redusere de bivirkningene som oppstår hos menn når testosteronet faller.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kjøp testosteron tabletter og testosteron piller av dette merket for alle menn i alle aldre som opplever noen av symptomene knyttet til testosteronmangel eller hvis du bare vil føle deg som en bedre mann.

Et stort pluss er at det er enda naturlige ingredienser!

Gjør så mange andre allerede gjort og prøv det er verdt det!

14 fordeler med å kjøp testosteron tabletter

I de senere år har et stort antall studier blitt utført på testosteron av forskere. Det de fant var at dette enkelt hormonet har mirakuløse evner. Det påvirker stort sett alle aspekter av kroppen din og livet ditt. Testosteron vil hjelpe deg å opprettholde et godt forhold, det vil hjelpe deg å se bra ut og mer maskulin, det vil bringe ungdommen tilbake.

En god mengde testosteron i kroppen er svært viktig, men det er opp til deg hvordan du oppnår det. Den beste og mest risikofri måten er gjennom naturlige måter. Som trening og diett, men det er situasjoner der du trenger et testosterontilskudd/testosteron piller.

Listen over fordeler med høyt testosteron er så lang at det er verdt å kjøp testosteron tabletter.

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

1) Testosteron tabletter kan motvirke depresjon

Depresjon er en av de vanligste psykiske lidelsene i dagens samfunn. I USA lider ca 7% av befolkningen av depresjon. Optimale nivåer av testosteron er forbundet med mental velvære.

I tillegg foreslår en studie hos Harvard at pasienter som ikke svarer på konvensjonelle antidepressiva, har lave nivåer av testosteron i kroppen. Og da disse pasientene fikk en dose testosteron sammen med antidepressiva, reagerte de bedre.

Det er en god sammenheng mellom testosteron og depresjon, men testosteron kan sikkert hjelpe mennesker som ikke svarer på konvensjonelle metoder for å erobre depresjon. Høyere nivåer av testosteron motvirker depresjon i det lange løp.

 

2) Forbedrer hukommelse og konsentrasjon av testosteron piller

Forskning utført på en rekke menn (mellom 50-80 år) viste at gruppen som tok testosteron piller viste en forbedring i minnet.

En annen undersøkelse tyder på at økningen i testosteron har forbedret visse kognitive funksjoner hos Alzheimers pasienter. Etter hjertet har testosteron mer effekt på hjernen. Bedre konsentrasjon og minne ble funnet av enkelte studier.

 

3) Testosteron gir en bedre følelse av velvære

Har du våknet med følelsen av at verden er vakker, livet er bra? Føler du deg frisk som en hest? Sjansen kan være at nivået av testosteron kan være høyt på tiden.

Kjøp naturlig testosteron tilskudd / testosteron tabletter får deg til å føle deg bra. Jeg tror dette er en av de viktigste fordelene med høyt testosteron fordi den endelige oppgaven for mennesker er å føle seg godt og være lykkelig. Og det hjelper testosteron med.

 

4) Testosteron holder kolesterolet lavt

De som har lave nivåer av testosteron generelt, involverer ofte høye nivåer av kolesterol. Logikken bak den er veldig grunnleggende. Etter å ha mottatt et signal fra hypofysen, starter testiklene produksjonen av testosteron. Testosteron produseres av testiklene ved omdannelse av kolesterol. Dermed mindre kolesterol!

 

5) Høyere libido av testosteron piller

En undersøkelse ble utført på menn i alderen 40-70 år. Gruppen som mottok en høy dose testosteron tabletter følte en betydelig økning i libido. Mange slike studier har pekt i samme retning.

Så, sammen med kropp og sjel, tar testosteron også vare på hvordan du går i senga. Det ses at reduksjonen av libido ikke er et tegn på aldring, men det er et tegn på lavt testosteron. Faktisk er lave testosteronnivåer årsaken til lav libido hos kvinner også. Høy libido er den mest merkbare fordelen med høyt testosteron.

 

6) Mer testosteron gjør hjertet sterkere!

Testosterons mest fremtredende funksjon er å hjelpe musklene til å vokse og styrke dem. Hjertet er den viktigste og mest brukte muskelen av dem alle. Den pumper blodet dag og natt. Testosteron gir styrke til hjertemuskelen. Plus, fordi det reduserer kolesterol, som også reduserer risikoen for andre hjertesykdommer!

 

7) Du våger å ta flere «risiko» av testosteron piller

Her er en annen fordel ved å ha høye nivåer av testosteron i kroppen. Ifølge en studie øker testosteronnivået med 10% hos menn når de er rundt vakre kvinner, noe som igjen gjør dem mer risikofylte og tør. Ja, høyere nivåer av testosteron gir menn tillit.

Og i denne verden av konkurranse, er det uten å risikere umulig å nå alle målene. Risikoopptak er en av de viktigste fordelene med høyt testosteron hvis du vil ha suksess i hverdagen.

 

8) Testosteron gjør deg energisk

Testosteron gjør deg mer energisk, og det kan være mange grunner bak dette. Det viktigste er økt produksjon av RBC. «RBC» står for «røde blodlegemer.» Den viktigste oppgaven RBC har, er å transportere oksygen fra lungene til andre deler av kroppen.

Testosteron er ansvarlig for produksjon av RBCs. Mer RBC betyr at oksygen vil bli transportert over hele kroppen mer effektivt. Bortsett fra å holde seg borte fra tretthet, vil mer oksygen også dra nytte av nesten alle kroppslige funksjoner.

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

9) Testosteron forbedrer søvn

En studie utført på en gruppe menn i alderen 65 år tyder på at lavt testosteron er knyttet til reduksjonen er søvn, og ofte våkner de og forstyrrer seg når de sover. Derfor er en optimal mengde testosteron ansvarlig for størstedelen av total søvnkvalitet.

Det merkelige ved dette er at mer søvn betyr mer testosteron. Menn som sover mindre enn 5-6 timer om natten, har 10% mindre testosteron i kroppen. Så, sover gir mer testosteron og mer testosteron gir bedre søvn. Kjøp testosteron tabletter kan gi deg riktig skudd i riktig retning!

 

10) Vekttap med testosteron

I alderen mellom 30 og 40 år, avhengig av person til person, har nivået av testosteron i kroppen fortsatt å redusere. Denne nedgangen i testosteron øker fett i en persons kropp. Årsaken til dette er enkelt, mindre testosteron betyr mer østrogen.

Og når mengden østrogen blir relativt høy i kroppen, begynner den å lagre fett, spesielt rundt mageområdet. På den annen side bidrar testosteron til å brenne fett raskt.

Så, for å reversere denne effekten: mer testosteron er nødvendig, enten du produserer det naturlig eller tar testosteron tabletter.

 

11) Testosteron gir deg et mer «elegant» utseende

Har du sett en modell i et deksel og lurt på hvordan han fikk det skarpe skarpe utseendet? En del av det er deres bodybuilding, men faktum er at de ofte også har høyere testosteron i kroppen. Som du vet nå, hjelper testosteron musklene til å bli større, bli sterkere og hardere.

 

12) «Flere» kvinner med høyt testosteron

Testosteron ga deg større muskler, skarpere ansiktsmuskler, reduserte vekten din, og hvis dette ikke var nok, er det noe mer å legge til. Din totale personlighet for å tiltrekke seg kvinner har nok også blitt bedre!

Det har blitt funnet at kvinner (spesielt i menstruasjonssyklusen) fant «atmosfæren» rundt menn med høy testosteron mer attraktivt!

 

13) Testosteron øker bein tetthet

Et optimalt nivå av testosteron som kreves for å øke benmassen. Folk som lider av osteoporose har lave nivåer av testosteron. For å øke eller opprettholde god bein tetthet, kan testosteron tabletter ha nytte.

 

14) Testosteron, mindre dødelighet blant menn

Årsaken til dette er veldig enkelt. Det gjør hjertet ditt sterkere, favoriserer hjernen din, reduserer kolesterolnivået ditt, øker blodstrømmen og mange andre ting. Det øker kroppens samlede styrke. Derfor er det åpenbart at du vil leve et langt liv.

 

Maxulin kosttilskudd – halv pris via testosterontilskudd.com!

 

Konklusjon om å kjøp testosteron tabletter!

Det er mange fordeler med å ha høy testosteron. Og enda verre er effekten av lave nivåer av testosteron. I en tidlig alder av 15-25 år er kroppen vanligvis fortsatt i stand til å produsere en rikelig mengde testosteron. Imidlertid kan alle aldre over 25 år trenge et tillegg av testosteron.

Først må du finne årsakene bak lavt testosteron. Liten trening og diett kan øke testosteron betydelig. Men etter en viss alder kan du fortsatt ha en ekstern kilde til testosteron, så prøv Maxulin testosteron piller! Kjøp testosteron tabletter til den beste prisen her!

kjøpe testosteron tabletter mand

 

Hvorfor vil folk flest kjøp testosteron?

Du vil kanskje øke resultatene dine i treningsstudioet, eller bare føle deg lavt testosteron? Før du gjør det, vil jeg at du skal lese mer om dette nedenfor, for bedre å forstå hva som kan være både dyrt, skadelig og ulovlig.

 

Risikerer hvis du vil kjøpe REN testosteron

Rekord-brede menn vender seg til substitusjonsbehandling med testosteron for å øke energinivåer, muskelmasse og kjønnsdrift. Farmasøytiske selskaper som produserer testosteronmedisiner som Androgel, fremmer sterkt deres produkter som gir en bedre livskvalitet for menn, og det er ikke uvanlig for flere TV-annonser i fotballkamper for å vise annonser som retter seg mot menn (mer vanligvis i utlandet).

Virkeligheten er at testosteronbehandling kan forårsake en rekke komplikasjoner som kanskje ikke er verdt fordelene.

ZMA – et av de beste «testosteron piller» du kan ta!

Du som hadde tenkt å øke resultatene dine i treningsstudioet, her har du et godt kosttilskudd for å kunne klare seg uten å kjøp testosteron tabletter! (Det fungerer like bra på alle menn, enten du trener eller ikke og naturlig øker testosteron i kroppen din!)

ZMA er en synergistisk blanding av to mineraler, sink og magnesium, og et vitamin, vitamin B-6 eller pyridoksin. Alle tre av disse forbindelsene er ekstremt viktige i biologiske prosesser. USDA studier har vist at mindre enn 70% av mennene får nok sink, og mindre enn 40% får nok magnesium.

Det har også vist seg at økt trening kan føre til tap av vitaminer og mineraler. Sink er spesielt viktig fra bodybuilding synspunkt på grunn av sin rolle i produksjon av testosteron (som fungerer like bra på de som ikke trener!). Den gamle historien om østers som et afrodisiakum er sannsynligvis knyttet til det faktum at de er høye i sink.

Lavt nivå av sink og magnesium har en sterk negativ effekt på muskelvekst. Så det er åpenbart at folk trenger disse mineraler og vitaminer. Det som gjør ZMA forskjellig er formen av sink, og forholdet der det kombineres med magnesium og pyridoksin.

En nylig studie viste at sink i form av monometionin aspartat i kombinasjon med magnesiumaspartat og vitamin B-6 (pyridoksin) når det ble gitt til idrettsutøvere, resulterte i 43,7% høyere testosteronnivåer og 25% høyere IGF-1-nivåer.

Hva dette betyr er å ta dette tilskudd over en periode på åtte uker, gav fagene høyere testosteronnivåer og større styrke øker enn de som ikke tar ZMA «testosteron piller».

ZMA er veldig bra, men jeg vil også foreslå et bedre naturlig testosterontilskudd, som på mange måter ligner ZMA. Den inneholder også Fenugreek, noe som bare gjør Maxulin testosteron piller et ganske unikt testosteron tilskudd. Det er helt naturlig og krever ikke resept, du kan ta det rolig og trygt i forbindelse med trening eller for å få bedre trivsel i hverdagen!

 

Testosteron injeksjoner vs naturlige testosteron piller

Ikke vær bekymret for farlige bivirkninger og slipp dyre injeksjoner av rent testosteron. Kjøpe testosteron i ren form har mange ulemper og få fordeler. Se deg i stedet for kjøp testosteron tabletter, og bare med NATURAL ingredienser, kan du føle deg trygg!

 

Ren testosteron bivirkninger:
anabole steroider bivirkninger                                            

Farlig, ulovlig, kvalme eller oppkast, endringer i hudfargen, impotens, utløsende problemer, reduserte mengder spermier, nedsatt testikkelstørrelse, smertefull eller alvorlig vannlating, kortpustethet (selv med mild belastning), brystsmerter eller trykk, smerte som sprer seg til kjeven eller tetthet i brystet, plutselig hoste, hvesenhet, rask pust, blodpropp i bena, varme eller rødhet i ett eller begge bena, høyt nivå av kalsium i blodet, magesmerter, forstoppelse, økt tørst eller vannlating, plutselig muskelsmerter eller svakhet, ledsmerter, forvirring.

Også rastløshet, leverproblemer, kløe, tap av appetitt, mørk urin og gulsott (guling av hud eller øyne), etc.

 

naturlig testosteron tillskudd

Kjøp testosteron tabletter fordeler (NATURLIG):
testosteron

 • Billig
 • Juridisk og reseptfri gratis
 • Bare naturlig innhold
 • Piggs opp og holder energien jevnere
 • Bedre humør
 • Mer energi på treningsstudioet og bedre resultater!
 • Enkel å bruke (bare for tabletter)
 • Frigjør bekymringen for bivirkninger!

 

Kjøp testosteron piller med NATURLIG innhold er den riktige måten!

(Vi vil påminn deg om at testosteron piller vi anbefaler og lister her på nettstedet, vil alltid være trygt å ta – de har bare naturlig innhold og kan ikke sammenlignes med et risikabelt rent testosterontilskudd i form av flekker eller injeksjoner!)


 

Testosteroninjeksjoner og hjerteinfarkt

Denne teksten tar ikke sikte på å skremme deg, men å informere om risikoen som faktisk omgir ulovlige ren testosteron tilskudd i form av injeksjoner, blant annet.

Flere studier har dokumentert flere mulige farer for menn som tar rene testosteronoppdrivende stoffer. Disse stoffene er forbundet med flere hjerteproblemer, inkludert hjerteinfarkt. En av de nyeste studiene, publisert 29. januar 2014 i PLoS One-magasinet, viste at menn over 65 år og yngre menn med diagnostisert hjertesykdom hadde dobbelt så høy risiko for hjerteinfarkt etter de første 90 dagers testosteronbehandling i form av ren testosteroninjeksjon.

Studien omfattet ca 56 000 pasienter og ble utført av National Cancer Institute og UCLA. Forskere sammenlignet data fra pasienter før og etter å ha mottatt sin første testosteronrecept. Denne studien i 2014 var ikke den første til å heve røde flagg av hjerte trusler assosiert med testosteron injeksjoner.

I 2010 og 2013 gjennomførte forskere to studier publisert i New England Journal of Medicine (NEJM) og henholdsvis Journal of American Medical Association (JAMA). Disse studiene involverte menn som var svake eller eldre, og fant at disse mennene hadde større sannsynlighet for å lide av flere kardiale hendelser, inkludert hjerteinfarkt. Faktisk, under NEJM-studien, sa en mann og etterforsker at det var sannsynlig et hjerteinfarkt forårsaket av testosteroninjeksjonsbruk. (Kjøp testosteron tabletter for kroppsbygging, dvs. testosteroninjeksjoner kan føre til det samme.)

Risikoen for slag, mini slag og blodpropp

Ifølge resultatene av NEJM og Jama studier, testosteron gels også økt risiko for slag – også kalt en cerebrovaskulær ulykke eller CVA. Menn som tok testosteron medisiner var 30 prosent mer sannsynlig å lide av stroke. Noen menn som deltok i studien måtte gjennomgå «akutte arterie-clearing» prosedyrer, rapporterte Los Angeles Times. Menn som bruker testosteron har også lidd av mini-slag, også kalt forbigående iskemiske angrep eller TIA.

Mini slag oppstår når blodstrømmen til hjernen er stoppet i en kort periode. Om lag en tredjedel av de som har mini-slag, skal ha et fullt slag i løpet av et år. En av grunnene til at menn bruker rene testosteron narkotika har slag og mini-slag kan være det faktum at testosteron terapi narkotika forårsake blodlegemer til å øke i størrelse. Dette får blodet til å tykke og øker risikoen for blodpropper, noe som kan føre til slag.

Prostatakreft

Ikke bare kan de testosteron behandling narkotika negativt påvirke hjertet, men de er også knyttet til en mulig økning i risikoen for prostatakreft. En av grunnene til dette er en økning i testosteronnivå.

En studie ledet av Dr. Terrence Shaneyfelt involvere menn som fikk testosteronbehandling injeksjoner fant at det var en to-gangers økning i risikoen for prostatakreft hos menn hvis testosteronnivået var høyere enn normalt.

Studien ble utført av Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard. En annen studie undersøkte rekorder for seks urologi praksis. Menn involvert gjennomgikk substitusjonsbehandling med testosteron for seksuell dysfunksjon eller «foryngelse». I denne studien ble en rekke menn diagnostisert med prostatakreft etter at testosteronbehandling ble startet, noen innen to år etter at behandlingen ble startet.

Mange forskere er enige om at flere studier er nødvendig om forholdet mellom testosteronbehandling og prostatakreft. Menn som gjennomgår testosteronbehandling injeksjoner eller menn som ønsker å kjøpe testosteron injeksjoner bør være under oppsyn av en lege for å være sikker på at prostatakreft ikke utvikler. Menn som har en historie med prostata sykdom, bør ikke kjøp testosteron tabletter/testosteron piller (REN testosteronprodukter).

Andre testosteronbehandling bivirkninger

Hjerteproblemer er ikke de eneste bivirkningene som er forbundet med testosteronbehandling. Andre helseproblemer forbundet med testosteronbehandling varierer fra søvnapné til prostatakreft.

Søvnapnø, studier viser at testosteronbehandling kan forverre obstruktiv søvnapné (OSA). OSA er en tilstand hvor luftstrømmen stopper eller senkes under søvn på grunn av blokkerte eller reduserte luftveier. Det kan føre til slag, atrieflimmer og kardiovaskulær sykdom, en tilstand der ikke nok blod strømmer til hjertet. Leger anbefaler behandling OSA før testosteronbehandling.

Kjøpe testosteron injeksjoner er bare lovlig og sikker hvis legen din anbefalte det og gitt deg resept!

En annen bivirkning av testosteronbehandling er polycytemi, en tilstand som er preget av forhøyede nivåer av røde blodlegemer. Når for mange røde blodceller blir produsert av beinmargen, får blodet til å tykke og øker risikoen for blodpropp, noe som kan føre til slag.

Hormonforstyrrelser, Testosteronbehandling kan gni balansen mellom hormoner i kroppen. Dette kan forårsake forstørrelse av mannlige bryster, hudirritasjoner, akne, fet hud og endringer i hårmønster og vekst. Testiklene kan også krympe, og det er en risiko for infertilitet som er irreversibel.

Varm mot kvinner, barn og kjæledyr

Kjøpe testosteron injeksjoner eller utøve ren testosteronbehandling på egen hånd for menn kan være farlig selv for kvinner og barn hvis de kommer i kontakt med stoffet ved å berøre mannenes hud. Dette skjer vanligvis når menn bruker ren testosteron gel/ren testosteronmangel piller og applikasjonsstedet er eksponert.

Personen som kommer i kontakt med søkesiden, er i fare for å utvikle bivirkninger. Kvinner kan oppleve akne eller hårvekst, og hvis de er gravid, kan det ufødte barnet bli skadet. I 2009 utstedte FDA en advarsel om bivirkninger hos barn utsatt for testosteron geler gjennom kontakt med applikasjonssteder.

Symptomene inkluderte unormale store kjønnsorganer (penis og klitoris), avansert benalder, tidlig pubertet og aggressiv oppførsel. Unge gutter kan også utvikle forstørrede bryster. En lege bør kontaktes umiddelbart hvis disse symptomene oppstår. Hvis du har tenkt å kjøpe testosteron injeksjoner, tenk på alle rundt deg som også er berørt! Selv kjæledyr utsatt for ren testosteron kan bli voldelig og aggressiv.

BEDRE LØSNINGER MEN KJØP TESTOSTERON INJECTIONS!

Kjøp testosteron tabletter? Naturlige testosteron piller for å øke testosteron!

Her er en skummelt tanke: Du kan være mindre av en mann enn far din, i det minste hormonal. En studie i Journal of Clinical Endocrinology og Metabolisme funnet at gjennomsnittlig testosteronnivået var høyere hos menn i samme alder på 80-tallet enn de var på 2000-tallet (på grunn av forskerne spekulerer, høyere forekomst av fedme og omfattende bruk av legemidler i i disse dager).

Lav testosteron er assosiert med nedsatt kjønn og mindre muskelmasse, og en ny studie viser også at lavere nivåer av testosteron kan øke risikoen for depresjon. Heldigvis øker styrketrening testosteron, og å leve med en sunn livsstil går også langt i retning av å holde nivået ditt i toppen. Men det er noen veldig naturlige emner som kan hjelpe også. Kjøp testosteron tabletter/testosteron piller med naturlig innhold er god hjelp!

 

Bukkehornkløver

Denne urten, brukt i århundrer i matvarer, blant annet omslag, rapportert i International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism har redusert kroppsfett og forbedrede totale testosteronnivå sammenlignet med placebo i en dobbeltblind studie.

Bokkløver kan også være nyttig hvis du føler at kjønnsdriften din er i tilbakegang, ettersom andre studier har funnet at det kan øke libido. Du kan få det i karriretter (som brukes til å smaken dem) og te, eller som et supplement i TestroVax, Novex Biotech, som lover å øke testosteronnivået med kjøp testosteron tabletter/testosteron piller 42% i 12 dager. (Novexbiotech.com)

 

Ingefær

Du vet at denne roten er best som krydder som kommer på siden av en tallerken sushi (en som ikke gjør nesen din brennende), men helsemessige fordeler er sterkere enn du noen gang trodde. Ingefær har vist seg å bekjempe kvalme, betennelse og til og med kreft; og ifølge en studie i 2012 i Tikrit Medical Journal, kan den betydelig forbedre testosteron og spermekvalitet hos infertile menn. Riv noen til en biff eller få en konsentrert dose ingefær og andre T-vennlige forbindelser i A-HD Elite fra BPI Sports. (Bpisports.net)

 

Tribulus terrestris

Det høres ut som en skapning fra Jurassic World, men dette etablissementet er verdt å lære å uttale, spesielt hvis du ikke har hatt godt sex siden dinosaurene regjerte på jorden. En studie av 2012 viste at forbruk av seks gram tribulusrot i 60 dager forbedret ereksjon og hyppighet av kjønn hos menn med lavt sæddann. Det reduserte også seksuell tretthet. I tillegg hoppet testosteronet med en hel 16%. Den «trib», som den kalles, er klebrig og bitter, så legger til et tillegg til å konsumere det. EPiQ Quad Test testosteron piller inneholder Tribulus terrestris. (Epiqresults.com)

 

Zink

Det øker testosteronnivået hos friske menn, dersom de er utarmet på mineralet.

Hver mann interessert i naturlig hormonoptimalisering bør være oppmerksom på sink. Det er det viktigste mineralet i det endokrine systemet. Korrigere mikronæringsstoffer er en av de viktigste faktorene i sunn naturlig testosteronproduksjon, og sink er bare en av de viktigste mineralene for å sikre at du får mye. Etter min mening, hvis du ikke spiser mye østers og kjøtt hver dag, vil sinktilskudd være et gyldig alternativ, og fordi mineral er tapt gjennom svette, bør folk som trener, være ekstra forsiktig med å holde sine sinknivåer toppet opp …

 

Magnesium

Flere studier på menn har vist at magnesium er positivt i sammenheng med total testosteron. Dessverre er magnesiummangler vanlig at folk generelt ikke får nok av det fra matkilder. Hva magnesium gjør er å øke biotilgjengeligheten av kjøp testosteron tabletter.

 

Omega 3

Fett er viktige byggesteiner i produksjon av hormoner. En stor del av hormoner er sammensatt av aminosyrer, fett og kolesterol. Alle senkende viktige fettstoffer kan ha en negativ effekt på hormonnivået i kroppen. Mange fett er lett tilgjengelig i et tradisjonelt kosthold. Noen typer, for eksempel essensielle fettstoffer, kan imidlertid bare være i spesielle matkilder. Fiskeolje kosttilskudd, for eksempel, er gode kilder til omega-3, en essensiell fettsyre.